Αχαΐα: «Να μου φιλήσεις το παιδί μου» - Τα τελευταία λόγια του 52χρονου

Μαχαιρώθηκε από γείτονά του

Το θύμα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 52χρονου στο Ελαιοχώρι Αχαΐας από τον γείτονά του, όταν τον ρώτησε γιατί του κλέβει ηλεκτρικό ρεύμα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tempo24, το θύμα μαχαιρώθηκε από τον δράστη, την ώρα που ήταν σκυμμένος και έκανε κάτι εργασίες στο αυτοκίνητό του. 

Αχαΐα: Τον ρώτησε γιατί του κλέβει ρεύμα κι αυτός τον μαχαίρωσε στην καρδιά

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για μισή ώρα ψυχορραγούσε στα χέρια των συγχωριανών του, πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Ο καβγάς κατέληξε σε έγκλημα - Νεκρός 52χρονος

Τα τελευταία του λόγια σε έναν συγχωριανό του ήταν: «Να μου φιλήσεις το παιδί μου».

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω»

Από την πλευρά του ο δράστης, γνωστός αθλητής στα νεανικά του χρόνια και πρόφατα αποφυλακισμένος, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει και πως ήταν «η κακιά η ώρα».

Ο 72χρονος αφαίρεσαι τη ζωή από τον άτυχο άνδρα με τέσσερις μαχαιριές. Στους αστυνομικούς είπε ότι τον πρόσβαλε και θόλωσε. 

Την Παρασκευή θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας για να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 52χρονος βρισκόταν στο χωριό του για να γιορτάσει την Αποκριά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του τον ενημέρωσε ότι ο γείτονάς τους κλέβει ηλεκτρικό ρεύμα κι εκείνος πήγε στην πλατεία του χωριού για να του ζητήσει τον λόγο. 

Ο δράστης το μαχαίρωσε στον θώρακα και την κοιλιά και κατόπιν τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε μια αποθήκη, έχοντας πάνω του το μαχαίρι του φόνου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top