Ρόδος: «Δε βιάσαμε την Τοπαλούδη, το βίντεο το διαγράψαμε»

Τι είπαν οι τρεις που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη

«Δε βιάσαμε την Ελένη Τοπαλούδη», υποστηρίξαν στην ασφάλεια της Ρόδου οι τρεις νεαροί, οι οποίοι φέρονται να βίασαν την άτυχη φοιτήτρια το 2017, ένα χρόνο πριν την άγρια δολοφονία της στη Λίνδο. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» οι τρεις νεαροί, 19, 22 και 23 ετών αντίστοιχα, οδηγήθηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας Ρόδου, όπου και έδωσαν γραπτές εξηγήσεις στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. 

Ελένη Τοπαλούδη: Της έδωσαν το χάπι του βιασμού

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι κατάγονται από τα Μάσαρη, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική συνεύρεση με τη συναίνεση της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία είχε πλήρη συνείδηση τι συνέβαινε. Αρνήθηκαν επίσης ότι της έδωσαν το χάπι του βιασμού, ενώ για το βίντεο με το οποίο φέρονται να κατέγραψαν την ερωτική συνεύρεση και με το οποίο εκβίαζαν τη φοιτήτρια, είπαν ότι το έκαναν για αστείο και μετά το διέγραψαν. 

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Οι γονείς των κατηγορουμένων γνώριζαν

Στις έγγραφες εξηγήσεις τους επίσης διαμαρτυρηθήκαν γιατί εμφανίζονται ως βιαστές και ως συνδεόμενοι με τη δολοφονία της 21χρονης κοπέλας, με αποτέλεσμα να υφίστανται έναν καθημερινό κοινωνικό εκφοβισμό. 

Μόνο στο Star: Η τελευταία συνομιλία της Ελένης Τοπαλούδη πριν πεθάνει

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις νεαροί φέρονται να βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη μετά από έξοδο σε μπαρ της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες της έριξαν στο ποτό της το χάπι του βιασμού και μετά τη βίασαν, ενώ κατέγραψαν τα πάντα σε βίντεο. 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Κηλίδες αίματος στο εξοχικό – Νέες φωτογραφίες

Η άτυχη κοπέλα πήγε στην αστυνομία μετά από αρκετές μέρες για να καταγγείλει τον βιασμό, όμως ο αστυνομικός της είπε ότι πλέον είναι αργά. Οι τρεις νεαροί μάλιστα φέρονται να εκβίαζαν τη φοιτήτρια ότι αν μιλήσει για τον βιασμό θα βγάλουν στη φόρα το βίντεο. 

Νέα μαρτυρία για τον 19χρονο Αλβανό: «Έπαιρνε κοριτσάκια και τα βίαζε»

Ένα χρόνο μετά η Ελένη Τοπαλούδη βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια δύο νεαρών, οι οποίοι την πήγαν στο σπίτι του ενός στη Λίνδο, τη βίασαν και μετά την πέταξαν από τα βράχια απομακρυσμένης περιοχής και την άφησαν να πεθάνει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top