Δολοφονία Τοπαλούδη: Κηλίδες αίματος στο εξοχικό – Νέες φωτογραφίες

Τι «μαρτυρούν» τα αντικείμενα που βρέθηκαν

Δείτε στο video όλες τις φώτογραφίες που παρουσίασε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Νέα στοιχεία και αποκλειστικές φωτογραφίες για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τα στιγμιότυπα είναι μέσα από το εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου Ροδίτη και την παραλία Φώκια, όπου βρέθηκε η σορός της φοιτήτριας.

H παραλία όπου οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να πέταξαν την Ελένη Τοπαλούδη

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τον μαρτυρικό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του το νεαρό κορίτσι. 

Μόνο στο STAR - Δολοφονία Τοπαλούδη: Μπλοκαρισμένο το κινητό του 19χρονου

Μαρτυρία-σοκ για τον 19χρονο Αλβανό: «Της βάραγε σφαλιάρες»

Δολοφονία Ρόδος: Δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop των δύο κατηγορούμενων

To μπάνιο στο εξοχικό του νεαρού Ροδίτη

Στην εξοχική κατοικία του κατηγορούμενου στην περιοχή Πεύκη Λίνδου, βρέθηκαν κηλίδες αίματος παντού στον χώρο. Ακόμα και στο μπάνιο αλλά και τα πλακάκια.

Τα ποτά, τα τσιγάρα, τα αναψυκτικά, τα γλυκά και τα προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν στο εσωτερικό του εξοχικού, δείχνουν πως οι τρεις τους διασκέδαζαν πριν γίνει το κακό. 

Ο χώρος μέσα από το εξοχικό στη Λίνδο

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, οι φωτογραφίες αυτές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα, καθώς υπάρχουν και πολλά στιγμιότυπα που δεν μπορούν να προβληθούν στην τηλεόραση. 

Κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν επίσης, μέσα και στο εσωτερικό του λευκού βαν με το οποίο μεταφέρθηκε η Ελένη Τοπαλούδη στην παραλία. Εκεί βρέθηκαν ρούχα, όπως και παπούτσια και των τριών. 

Οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι φέρονται να αφαίρεσαν ακόμα και το πανί από τη σιδερώστρα, πετώντας το στον γκρεμό. Στο σπίτι κράτησαν μόνο τη βάση από τη σιδερώστρα, πιθανόν, σε μία προσπάθεια να κρύψουν τα ίχνη τους. 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι φωτογραφίες μέσα από το εξοχικό της φρίκης

Νέα μαρτυρία για τον 19χρονο Αλβανό: «Έπαιρνε κοριτσάκια και τα βίαζε»

Ποτά και διάφορα αντικείμενα στον χώρο της κουζίνας του εξοχικού

Όλα τα παραπάνω πειστήρια, δείχνουν ότι οι δύο νεαροί, μετά το έγκλημα που κατηγορούνται πως διέπραξαν, έκαναν μία μικρή "μετακόμιση" στο εξοχικό. Μάλιστα κάποια αντικείμενα αποφάσισαν να τα πετάξουν, ενώ κάποια άλλα να τα καθαρίσουν. Χωρίς επιτυχία όμως, καθώς οι Αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος σε πολλά από αυτά. .

 

Το λευκό βανάκι με το οποίο η 21χρονη φοιτήτρια μεταφέρθηκε στην παραλία

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top