Μόνο στο STAR - Δολοφονία Τοπαλούδη: Μπλοκαρισμένο το κινητό του 19χρονου

H oικογένεια ζητά να οριστούν πραγματογνώμονες και τεχνικός σύμβουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η οικογένειά της καταθέτει αίτημα στην ανακρίτρια για να ανοίξουν τα κινητά και τα laptop. 

Δυο μήνες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν μπορεί να ανοίξει και να διαβάσει τα κινητά και τα laptop των δύο νεαρών κατηγορουμένων. Η εξέλιξη αυτή οδηγεί τον δικηγόρο της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια, να καταθέσει το αίτημα, στο οποίο ζητά να ορισθούν δυο πραγματογνώμονες και ένας τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, προκειμένου να ανοίξουν τα δύο κινητά των δυο φερόμενων ως δραστών, οι δύο φορητοί υπολογιστές της φοιτήτριας αλλά και τα τρία κινητά της τηλέφωνα. 

Ζητούν επίσης να κληθούν ως μάρτυρες εκ νέου οι δράστες για να δώσουν τους κωδικούς τους σε όλες τις συσκευές που έχουν κατασχεθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ο 19χρονος κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής, έχει κληθεί και έχει δώσει ήδη τους κωδικούς του για το κινητό του τηλέφωνο. Οι κωδικοί του είναι οι σωστοί. Έχουν αποσταλεί ήδη στην αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας για να ελεγχθεί και το περιεχόμενο των συνομιλιών.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που οι αρχές δεν μπορούν να ανοίξουν κινητά και laptop και αυτό ήδη προκαλεί προβληματισμό αν το μπλοκάρισμα στις συσκευές έγινε, καθώς οι δράστες είχαν κάτι να κρύψουν .

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top