Ρόδος: Παγίδα για 13χρονη η βόλτα με τη γουρούνα

Τι απαντά ο 34χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της

ροδος 13χρονη

Σε εφιάλτη κατέληξαν για μια κοπέλα 13 ετών οι διακοπές της στη Ρόδο.

Το κορίτσι από την Δανία στις 6 Αυγούστου βρέθηκε σε κατάστημα με τουριστικά είδη που ήταν απέναντι από το ξενοδοχείο της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της όταν βγήκε από το κατάστημα ένας άγνωστος άνδρας την ακολούθησε και της πρότεινε να πάνε βόλτα με τη γουρούνα.

Εκείνη δέχτηκε πιστεύοντας όπως είπε, ότι ο 34χρονος δούλευε σε επιχείρηση που νοίκιαζε οχήματα και της πρότεινε τη βόλτα για να κάνουν μία μικρή εκδρομή.

Λίγο πριν φθάσουν σε παραλία ο 34χρονος ακινητοποίησε την γουρούνα και άρχισε να τη φιλά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 13χρονης την ακινητοποίησε κρατώντας τη το λαιμό με το χέρι του.

Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει λέγοντας ότι έχει αγόρι και ότι πρέπει να πάει στους γονείς της γιατί θα ανησυχούν.

Ο 34χρονος δεν πτοήθηκε και συνέχισε να ασελγεί πάνω της. Το κορίτσι κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει πήγε τρέχοντας στο ξενοδοχείο της και είπε στον πατέρα της τι ακριβώς συνέβη.

Η δικηγόρος του 34χρονου, Μαρία Κρικοπούλου

Τι απαντά ο 34χρονος

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν ασέλγησε στο κορίτσι. Τη μετέφερε όπως λέει με την γουρούνα του καθώς ή ίδια του το ζήτησε, γιατί όπως του είπε, είχε αργήσει και θα ανησυχούσαν οι δικοί της. Δεν τη φίλησε και στο δρόμο όπου φέρεται να έγιναν οι ασελγείς χειρονομίες υπήρχαν πολλοί τουρίστες και αν αυτό συνέβαινε στα αλήθεια, τότε θα γινόταν αμέσως αντιληπτός.

«Εκείνη με φίλησε στο μάγουλο για να με ευχαριστήσει που την μετέφερα με το όχημα μου» ισχυρίστηκε.

H δικηγόρος του 34χρονου, Μαρία Κρικοπούλου δήλωσε στο star.gr:

To βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου δικαιώνει τον εντολέα μου καθώς τον παραπέμπει να δικαστεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και όχι ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Στη δίκη θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά στοιχεία το τι έγινε εκείνη την ημέρα σε παραλία της Ρόδου ανάμεσα στον 34χρονο και την 13χρονη.

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top