Έλεγε ψέματα ο Ιρακινός - Τέλος οι έρευνες για τους αγνοούμενους στον Έβρο

Δεν έχει γυναίκα και παιδιά ο διασωθείς

Έβρος

Σταμάτησαν το απόγευμα της Κυριακής οι έρευνες στον ποταμό Έβρο για τον εντοπισμό τριών ανήλικων προσφύγων και της μητέρας τους που φέρονταν να αγνοούνται από χθες, Σάββατο.

Τα συνεργεία διάσωσης με την συνδρομή του Ελληνικού Στρατού έδιναν από χθες το πρωί «μάχη» με τον χρόνο, προκειμένου να εντοπιστούν οι τέσσερις πρόσφυγες που φέρονταν ως αγνοούμενα στην περιοχή Πετράδες Έβρου, όταν η φουσκωτή βάρκα στην οποία επέβαιναν βυθίστηκε στα νερά του ποταμού.

Έλληνες στρατιώτες με την αστυνομία κατάφεραν την πρώτη στιγμή να διασώσουν από νησίδα του ποταμού 8 από τα συνολικά 12 άτομα που φέρονται να επέβαιναν στο φουσκωτό, που τους είχαν επιβιβάσει Τούρκοι δουλέμποροι.

Διασώθηκαν έξι ενήλικες και δύο παιδιά, όλοι τους ιρακινής καταγωγής. Ο ένας από τους διασωθέντες ανέφερε στα συνεργεία διάσωσης ότι αγνοείται η γυναίκα του και τα τρία του παιδιά κι από τότε σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά από 30 ώρες, οι έρευνες σταμάτησαν, αφού πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενοι, καθώς ο άνδρας έλεγε ψέματα!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top