Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Αντιεξουσιαστές από τη μία, χρυσαυγίτες από την άλλη!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, εξαιτίας δυο συγκεντρώσεων. Η πρώτη θα γίνει από αντιεξουσιαστές και η δεύτερη από τη Χρυσή Αυγή.

Προκειμένου να αποφευχθεί η «συνάντηση» των δυο συγκεντρώσεων, η αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα. Θα τεθούν σε ισχύ από το απόγευμα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στους άξονες των λεωφόρων Βασιλίσσης Σοφίας και Μεσογείων.

Από τις 18:00 αντιεξουσιαστές έχουν συγκεντρωθεί στη Ρηγίλλης, ενώ μια ώρα αργότερα η Χρυσή Αυγή έχει ανακοινώσει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της στη λεωφόρο Μεσογείων.

Στον ανακριτή ο 65χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονη

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Προκειμένου να μη δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα και ταλαιπωρία των οδηγών, η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους οδηγούς να μην περνάνε από τα σημεία των συγκεντρώσεων αλλά ούτε και να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στα σημεία όπου θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Καλούνται επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top