Λαμία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης Ιωάννας

Έφυγε από τη ζωή μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας

Αβάστακτος ήταν ο πόνος και η θλίψη στην κηδεία της 14χρονης Ιωάννας, που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Λαμίας.  

Η Ιωάννα άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας. O ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Σωκράτης Τσαντίρης, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του ανήλικου κοριτσιού δήλωσε στο star.gr ότι ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε διάχυτη περιτονίτιδα, εξαιτίας ρήξης στομάχου.

Η οικογένειά της, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και εκπαιδευτικοί είπαν το τελευταίο αντίο στο κορίτσι που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα το βράδυ του Σαββάτου.

Η αιτία θανάτου της 14χρονης Ιωάννας - Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της

Ένα μεγάλο γιατί πνίγει τη φωνή όλων... Γιατί οι γιατροί δύο νοσοκομείων στη Λαμία και τη Λάρισα δεν κατάφεραν να σώσουν το κορίτσι; 

O πατέρας της Ιωάννας μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, είπε: "Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Λαμίας και η παιδοχειρουργική του νοσοκομείου Λάρισας πρέπει να κλείσει"

Αντί στεφάνων συγκεντρώθηκαν χρήματα για το "Χαμόγελο του Παιδιού"- Φωτογραφία από tvstar.gr

Συνελήφθησαν τρεις γιατροί από το Νοσοκομείο Λάρισας μετά τη μήνυση που κατατέθηκε

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Ν. Διαλυνάς, «μετά τη μήνυση που κατατέθηκε την Κυριακή, συνελήφθησαν τρεις γιατροί από το νοσοκομείο Λάρισας. Απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Υπάρχουν κάποιοι ισχυρισμοί σε αυτά που είπαν».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 14χρονη διαγνώστηκε με οξεία σκωληκοειδίτιδα από το νοσοκομείο της Λαμίας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας. «Ο χειρουργός παρέλαβε την 13χρονη στη Λάρισα με έντονους πόνους στην κοιλιά σε άσχημη κατάσταση» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top