O «Φοίβος» φέρνει κρύο και καταιγίδες έως τη Δευτέρα

Ραγδαία επιδείνωση από σήμερα

Βροχή μέσα από τζάμι αυτοκινήτου

Ισχυρές βροχοπτώσεις, κρύο και πιθανόν και βροχοπτώσεις φέρνει η κακοκαιρία που ήδη «αγκαλιάζει» τη χώρα και αναμένεται να κρατήσει έως τη Δευτέρα.

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού ξεκίνησε από τα δυτικά της χώρας, ενώ από το απόγευμα η κακοκαιρία θα μεταφερθεί και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο και το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένονται τοπικές βροχές, έντονες προς το απόγευμα, και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της χώρας αναμένονται αύριο, Πέμπτη, ενώ ο καιρός χαλάει ακόμη περισσότερο την Παρασκευή και το Σάββατο, με πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων, που θα φτάσουν έως και τα 8 μποφόρ.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή, με την κακοκαιρία να εξασθενεί από το απόγευμα, πριν ξαναέρθει την επόμενη εβδομάδα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top