Εξαφάνιση 35χρονης στο Αγρίνιο

Αγνοείται από χθες το πρωί

Μια νεαρή γυναίκα, 35 ετών αγνοείται από χθες το πρωί στην περιοχή του Αγρινίου. 

H γυναίκα εξαφανίστηκε χθες το πρωί από το σπίτι της στο Αγρίνιο όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της. Το μεσημέρι εντοπίστηκαν συντρίμμια στη λίμνη Στράτου και εικάζεται ότι ανήκουν στο αυτοκίνητο της 35χρονης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της  παίρνοντας μαζί το κινητό της. Ο σύζυγός της δεν κατάλαβε ότι έφυγε καθώς κοιμόταν. Όταν ξύπνησε την αναζήτησε αλλά εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις του. 

Το σημείο που βρέθηκαν τα συντρίμμια είναι ένα σημείο που γνωρίζει η κοπέλα καθώς εκεί κοντά έχει μια αγροικία. Είναι ένας δρόμος όμως δύσβατος που δεν ήταν εύκολο να τον περάσει, όπως μας είπαν.  Οι αρχές εντόπισαν έναν προφυλακτήρα που ταιριάζει με τη μάρκα του αυτοκινήτου της. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Δύτες έπεσαν στη λίμνη αλλά δε βρήκαν κάτι ως τώρα. Οι έρευνες αυτή τη στιγμή έχουν σταματήσει και θα ξεκινήσουν πάλι με το πρώτο φως της ημέρας. 

Το Star μίλησε με τους δικούς της ανθρώπους και εύχονται να υπάρχει μια ευχάριστη είδηση και η 35χρονη να είναι καλά στην υγεία της

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top