Η Ελένη Τοπαλούδη είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του Ροδίτη πριν ένα χρόνο

Το σημαντικό εύρημα που εξετάζουν οι Αρχές

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν ένα νέο σημαντικό εύρημα, καθώς τον Ιανουάριο του 2018 βρέθηκε τηλεφωνία της Ελένης Τοπαλούδη με τον πατέρα του 21χρονου κατηγορούμενου από τη Ρόδο.

Λίγες ημέρες μετά από αυτή την επικοινωνία, η Ελένη απενεργοποίησε το συγκεκριμένο κινητό.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Βίασε κι άλλη κοπέλα ο 19χρονος

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για τον βιασμό της 19χρονης

Η κλήση έγινε από την Ελένη προς το κινητό του πατέρα, ωστόσο δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο 21χρονος να της είχε δώσει τον αριθμό του πατέρα του ως δικό του. Αυτό είναι προς το παρόν κάτι που δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Ο πατέρας του 21χρονου πάντως δεν έχει αναφέρει κάποιο τέτοιο στοιχείο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης που διεξάγεται όλο αυτό το διάστημα.

Προς το παρόν είναι άγνωστο για ποιο λόγο έγινε η κλήση, αλλά και ποιο ήταν το περιεχόμενό της.

Δολοφονία Ρόδος: Οι δράστες επιχείρησαν να βιάσουν και δύο ανήλικες

Ρόδος: «Κλείδωσαν την αδερφή μου στο αυτοκίνητο και τη χτύπησαν»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη, όταν ρωτήθηκε για τις συνταρακτικές εξελίξεις με τον 19χρονο Αλβανό που φέρεται να βίασε 19χρονη με ειδικές ανάγκες, απάντησε:

«Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Το βλέπετε κι εσείς, τι να πω. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Φωνάζουμε από την αρχή ότι το παιδί δεν είχε καμία συμμετοχή στο έγκλημα».

Η μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου, μιλώντας στην Κατερίνα Σουλιώτη, ανέφερε για το ίδιο θέμα πως «δε θέλω να πω τίποτα. Προσπαθούμε μόνοι μας να βρούμε τις ισορροπίες μας. Το κατέστρεψε το παιδί μου ο 19χρονος. Το βρήκε σε (κακιά) στιγμή και το χειρίστηκε. Παλεύουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Μας έχετε βγάλει τους πάμπλουτους της Ρόδου και ο άνδρας μου κάνει μία δουλειά. Τα χειρότερα ακούω να λένε για εμάς. Δεν μπορείς να είσαι καλά, όταν το παιδί σου είναι ξαφνικά μπλεγμένο σε όλο αυτό, εκεί που το είχες μαζί σου μια χαρά. Πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητος για να είσαι καλά. Δεν είναι εύκολο αυτό που έχει συμβεί σε όλες τις οικογένειες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top