Πυροβολισμοί στον Άγιο Δημήτριο: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ

Ταξιτζής ταμπουρώθηκε στο σπίτι του

Άγιος Δημήτριος

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε την Κυριακή στον Άγιο Δημήτριο, όταν ένας 60χρονος ταξιτζής ταμπουρώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του και άρχισε να πυροβολεί. 

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 60χρονος άνδρας ταμπουρώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Αιόλου και άρχισε να πυροβολεί από το μπαλκόνι του.

Για 13 ολόκληρες ώρες άνδρες της ΕΚΑΜ διαπραγματεύονταν με 60χρονο που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του - φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στη συνέχεια κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του και αρνούταν να παραδοθεί στους άνδρες της ΕΚΑΜ που έσπευσαν στο σημείο. Ειδικός διαπραγματευτής ανέλαβε να τον πείσει να παραδοθεί, εκείνος όμως δε συνεργαζόταν. 

Μεγάλη αστυνομική και πυροσβεστική δύναμη έφτασε στην πολυκατοικία της οδού Αιόλου - φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μετά από 13 ολόκληρες ώρες διαπραγματεύσεων βγήκε τελικά στο μπαλκόνι του και απείλησε να αυτοπυροβοληθεί, όμως άνδρες της ΕΚΑΜ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του πάρουν το όπλο.

Ο 60χρονος οδηγός ταξί συνελήφθει - φωτογραφία: Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Ρίξε το όπλο θα πυροβολήσω», φώναξαν αρκετές φορές οι άνδρες των ΕΚΑΜ μέχρι να συμμορφωθεί τελικά ο 60χρονος και να συλληφθεί.

Ο ταξιτζής οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top