Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα

Το πτώμα του βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Καράκας

Νεκρός εντοπίστηκε την Πέμπτη ο Έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα. Τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για δύο γυναίκες που βρίσκονταν μαζί του.

Ο 55 χρονος Άγγελος Χαρίτος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Αλταμίρα στο Καράκας. Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος Ντάρβινσον Ρόχας με ανάρτηση στο Τwitter.

Σύμφωνα με δύο γυναίκες που τον συνόδευαν, μετά την κατανάλωση ποτού πήγε για ύπνο, επειδή είχε πόνο στο στήθος. Πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα μετά από πρόσφατο έμφραγμα. O Έλληνας διπλωμάτης φέρεται να υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό οίδημα λόγω καρδιογενούς σοκ, μετά από πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου, που είχε υποστεί.

Ο Άγγελος Χαρίτος ήταν διοικητικός υπάλληλος στο Yπουργείο Εξωτερικών και διέμενε χρόνια στη Βενεζουέλα. Ήταν νυμφευμένος με ένα παιδί.

Πριν από δύο χρόνια ο θάνατος του Κυριάκου Αμοιρίδη

Πριν από δύο χρόνια, τέτοια εποχή σε μία ακόμη χώρα της Λατινικής Αμερικής, τη Βραζιλία, είχε χάσει τη ζωή του ο Κυριάκος Αμοιρίδης πρέσβης στη Μπραζίλια. Τότε όπως είχαν πει οι βραζιλιάνικες Αρχές επρόκειτο για έγκλημα πάθους, για το οποίο είχαν συλληφθεί η Βραζιλιάνα σύζυγος του Αμοιρίδη και ο στρατιωτικός φίλος της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top