Πρωτοβουλία αγάπης των εργαζομένων της «Motor Oil»

Άνοιξαν την αγκαλιά τους για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Την αγκαλιά τους για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» άνοιξαν οι εργαζόμενοι των Διυλιστηρίων της Motor Oil, οι οποίοι με ειλικρινή ευαισθησία και διάθεση προσφοράς, επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018.

Το Σωματείο των Εργαζομένων Διυλιστηρίων  της Motor Oil υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία τους ευχαρίστησε για αυτή την πρωτοβουλία αγάπης και τους τίμησε με το «Μετάλλιο του Υποστηρικτή της ΕΛΠΙΔΑΣ».

«Με συγκινεί το  γεγονός ότι δεν είναι πρώτη φορά που βρίσκεστε στο πλευρό μας. Είμαι πολύ υπερήφανη για την αγάπη και την ευαισθησία που δείχνετε.  Εύχομαι σε όλους τους εργαζομένους των Διυλιστηρίων της Motor Oil «Ευτυχισμένα Χριστούγεννα» και «Χρόνια Πολλά» γεμάτα υγεία και αγάπη. Ο Θεός να σας ανταποδώσει το κάθε καλό που κάνετε για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στο Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων Διυλιστηρίων  της Motor Oil.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με το Σωματείο Εργαζομένων Διυλιστηρίου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ και μέλη του διοικητικού και νοσηλευτικου προσωπικού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ"

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Διοικητικού Διυλιστηρίου της Motor Oil, κύριος Δημήτρης Κανελλόπουλος τόνισε τη σημασία της στήριξης των παιδιών με καρκίνο. «Δεν υπάρχουν λόγια να πούμε πόσο σπουδαία είναι αυτή η δραστηριότητα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και πάνω από όλα πόσο σπουδαία είναι η προσφορά της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.  Είναι πραγματικά πολύ τιμητικό για τους ανθρώπους του Διυλιστηρίου αυτό που αποφάσισαν να κάνουν, να έρθουν στην Ογκολογική Μονάδα και να προσφέρουν δώρα στα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκπροσωπώντας όλους τους εργαζομένους, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Διυλιστηρίων Motor Oil κύριος Κωνσταντίνος Τριπικέλης μίλησε για την μεγάλη σπουδαιότητα του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ»: «Αυτά που βλέπουμε εδώ δεν περιγράφονται με λόγια, γιατί υπάρχουν έργα.Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι θεόσταλτο και πραγματικά αισθανόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.  Κυρία Βαρδινογιάννη, σας συγχαίρουμε για το έργο σας».  

Παρόντες ήταν ακόμα ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου κύριος Μιχάλης Μποζίκης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Βάιας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Κωνσταντίνος Τσιλεδάκης, η Ειδική Γραμματέας Αγγελική Γκίκα και τα Μέλη Παναγιώτης Κολτσίδης και Παναγιώτης Τσόκος.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της κοινωνικής της προσφοράς, οι εργαζόμενοι των Διυλιστηρίων της Motor Oil προσέφεραν στην κυρία Βαρδινογιάννη μια εικόνα των Αγίων Θεοδώρων, όπου βρίσκεται και η έδρα των Διυλιστηρίων, καθώς και μια εικόνα της Παναγίας, οι οποίες, όπως δεσμεύτηκε η κυρία Βαρδινογιάννη, θα είναι οι πρώτες εικόνες που θα τοποθετηθούν στο υπό ανέγερση εκκλησάκι της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.

Αμέσως μετά οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επισκέφθηκαν όλες τις κλινικές της Μονάδας προσφέροντας δώρα και χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς, που αυτές τις γιορτινές ημέρες νοσηλεύονται.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top