Πέθανε ο εξάχρονος που βρέθηκε δεμένος με το λουρί του σκύλου

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Δεν τα κατάφερε τελικά ο εξάχρονος Χάρης που το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε από τη μητέρα του αναίσθητος μέσα στο σπίτι τους, έχοντας τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του το λουράκι του σκύλου. Ο μικρούλης μετά από σκληρή μάχη άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Παίδων – Αγλαΐα Κυριακού».

Το άτυχο παιδάκι έμεινε χωρίς οξυγόνο για 35 ολόκληρα λεπτά, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να τον επαναφέρουν τελικά, αλλά ο χρόνος αυτός αποδείχθηκε μοιραίος για το παιδί. 

Εξάχρονος Νέο Φάληρο: Έπαιζε με το λουρί του σκύλου και κρεμάστηκε

Κρεμάστηκε με το λουράκι την ώρα του παιχνιδιού

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, όταν ξαφνικά η ήσυχη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου σείστηκε από τις σπαρακτικές κραυγές της μητέρας του 6χρονου που μόλις τον είχε βρει αναίσθητο. 

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί είχε βάλει ένα τραπεζάκι πάνω στο κρεβάτι και είχε κρεμάσει το λουράκι του σκύλου σε ένα καρφάκι στον τοίχο. Υπό άγνωστες συνθήκες ο μικρούλης γλίστρησε την ώρα που είχε περασμένο στον λαιμό του το λουρί με αποτέλεσμα να κρεμαστεί και να μείνει έτσι για αρκετή ώρα μέχρι να τον βρει η μητέρα του. 

Η ίδια είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» ότι το φυσούσε και προσπαθούσε να το επαναφέρει μόνη της στη ζωή, ενώ είχε ειδοποιήσει τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν στη δουλειά του. 

«Ήταν σαν μια άψυχη κούκλα»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή μιας γειτόνισσας από τη στιγμή που η μητέρα βρήκε το παιδί αναίσθητο. 

«Άκουσα ουρλιαχτά και αρχικά νόμισα ότι ήταν σκυλιά. Ήταν τελικά η μητέρα που έκλαιγε. Έπαθα σοκ… είχε το παιδί στην αγκαλιά της αναίσθητο. Του κάναμε μαλάξεις, τεχνητή αναπνοή μέχρι να έρθει ο διασώστης, αλλά το παιδί δεν επανερχόταν, δεν είχε σφυγμό, τίποτα. Το κεφαλάκι του κρεμόταν σαν σπασμένης κούκλας. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα από κοντά», είπε. 

Περίμενε τον Άγιο Βασίλη

Η μητέρα του μικρού Χάρη, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο γιος της περίμενε με αγωνία τον Άγιο Βασίλη. Μάλιστα η μεγάλη του αδελφή που ζει στη Γερμανία, είχε στείλει χρήματα στους γονείς της για να του πάρουν δώρο, κι εκείνοι του είχαν πάρει ένα αυτοκίνητο για να παίζει. 

«Είχε χαρεί πάρα πολύ με το δώρο του. Φώναζε συνεχώς τι καλό που είναι ο Άγιος Βασίλης. Του είπα να πάει να παίξει με το αυτοκινητάκι του. Πού να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό το κακό», είπε η μητέρα και ξέσπασε σε κλάματα. 

Το αγοράκι, Ρουμανικής καταγωγής, ζούσε με την οικογένειά του σε ένα χαμόσπιτο στο Παλαιό Φάληρο. Η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και την ώρα που συνέβη το κακό, η μητέρα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και μαγείρευε. Η εικόνα του αναίσθητου παιδιού της της προκάλεσε πανικό, όμως παρά τις προσπάθειες όλων το παιδάκι δεν τα κατάφερε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top