Ζάκυνθος: Τι αποκαλύπτει η μητέρα του 26χρονου πατροκτόνου

Σκότωσε τον πατέρα του γιατί φοβήθηκε ότι κακοποιούσε την αδερφή του

Βράδυ Κυριακής, 21.30 ώρα, 17.05 του 2018. Ο 26χρονος Αλέξης στήνει ενέδρα στον 70χρονο πατέρα του και τον πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο στην άκρη της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων.

Σύμφωνα με όσα είπε σους αστυνομικούς, ο 70χρονος  τον κακοποιούσε όταν ήταν μικρός και πως είχε υποψίες, ότι τώρα έκανε τα ίδια στα μικρότερα αδέλφια του, γι’ αυτό και τον σκότωσε.

Επτά μήνες μετά, μητέρα του Αλέξη μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κακοποίηση που υπέστη η ίδια και τα παιδιά της όταν ήταν παντρεμένη με τον 70χρονο.

«Δε θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο ξύλο που έφαγα από αυτόν τον άνθρωπο. Γιατί μου χτύπησε τον γιο μου που ήταν 1μιση έτους, επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα και του τη λέρωσε. Από εκεί ξεκίνησε ο καυγάς, για το τίποτα. Του είπα θα σηκωθώ να φύγω, θα πάρω τα παιδιά μου και θα φύγω. Και επειδή του είπα αυτό, παίρνει και τα δυο παιδιά, τα πετάει πάνω στο κρεβάτι, κλειδώνει την πόρτα, με αρπάζει από τα μαλλιά, με σέρνει κάτω και αρχίζει να με χτυπάει. Τα παιδικά κλαίγανε, ουρλιάζανε. Είχα γεννήσει μόλις πριν 10 μέρες τον Αλέξη.

Έμεινα μαζί του 11 χρόνια. Τα παιδιά και εγώ τρώγαμε πολύ ξύλο. Ένα βράδυ είχα μαζέψει τα πράγματά μου να φύγω, με βάζει στην κουζίνα και μου λέει αν δε γράψεις αυτά που θα σου πω θα δεις το παιδί σου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια σου. Μου είχε βάλει το τουφέκι στον κρόταφο. Ήθελε να γράψω ότι πήρα τα παιδιά και έφυγα, ότι τον εγκαταλείπω. 

Τον Αλέξη τον είχε να του κάνει δουλειές, να κουβαλάνε ξύλα, να καθαρίζουν χωράφια. Όταν του έλεγα θα σηκωθώ να φύγω με σκότωνε στο ξύλο. Δεν είχα πού να πάω, με 3 παιδιά, γι΄ αυτό δεν έφευγα. Αυτό που με έκανε να πω τέλος ήταν το περιστατικό με το τουφέκι, που το είδε ο Αλέξης μπροστά του να γίνεται. Μας είπε θα σας κάνω κοπμματάκια και θα σας βάλω σε σακούλες σκουπιδιών. 

Μια φορά μου είπε ο Αλέξης, μαμά θα ήθελα να είναι μέσα στο σπίτι ο μπαμπάς και να πέσει το σπίτι να τον πλακώσει. Δε θα ξεχάσω όταν μου είπε η κόρη μου ότι την ενοχλεί σεξουαλικά. Δεν θα ξεχάσω αυτή τη μέρα. Ήταν 6 χρονών όταν μου το είπε. Έπεσα απ’ τα σύννεφα. Δεν ήθελα άλλο να κοιμάμαι με αυτόν τον άνθρωπο, είχα φύγει από το κρεβάτι όταν άκουσα αυτό από την κόρη μου», αποκαλύπτει.  

Aδελφός 27χρονου πατροκτόνου στη Ζάκυνθο: «Σκότωσε έναν Κέρβερο»

Τι όπλισε το χέρι του Αλέξη

Η μητέρα του Αλέξη χώρισε τον πατέρα του και ξαναπαντρεύτηκε. Όταν πέθανε η γιαγιά του Αλέξη, εκείνος έμεινε για ένα διάστημα με τον πατέρα του για ένα χρόνο. Όπως λέει, η υπόνοια κακοποίησης της ετεροθαλούς του αδερφής, όπλισε το χέρι του και σκότωσε τον πατέρα του:

«Ο πατέρας του Αλέξη ξαναπαντρεύτηκε μετά από μένα και έκανε 2 παιδιά. Όταν η μητέρα τους πέθανε, ο Αλέξης ήθελε να πηγαίνει να βλέπει τα αδέρφια του. Ξεκίνησε λοιπόν να πηγαίνει. Μια μέρα η μικρή του αδερφή έβαλε τα χέρια της στα γεννητικά της όργανα και έλεγε πονάω εδώ, πονάω. Ο Αλέξης φοβήθηκε ότι ο πατέρας του κακοποιούσε την ετεροθαλή του αδερφή…»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top