Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ

Στηρίζουν τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Αθλητές

Μια μεγάλη καμπάνια ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο ξεκίνα το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Σύμμαχοι της ΕΛΠΙΔΑΣ όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προέδρου του Συλλόγου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και «αγκάλιασαν» αυτή την προσπάθεια! 

H πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Λ. Πετρούνια

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς δεύτερη σκέψη, συμμετείχε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, από τις Η.Π.Α. όπου  βρίσκεται. Φόρεσε το μπλουζάκι της ΕΛΠΙΔΑΣ και έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δημιουργία μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο. 

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο

Η προθυμία του αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ξεχωριστή του ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά. 

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Νίκο Κακλαμανάκη

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο Χρυσός και Ασημένιος Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, η Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ένωσαν επίσης τις δυνάμεις τους με την ΕΛΠΙΔΑ! Οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές βρέθηκαν στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ στηρίζοντας τα παιδιά και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» με ειλικρινή αγάπη και μοναδική ευαισθησία!

Δείτε μερικούς ακόμα αθλητές που στηρίζουν το έργο της "ΕΛΠΙΔΑΣ"

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Μαρία Σάκκαρη
 

Η Σοφία Μπεκατώρου 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top