Δολοφονία στη Ρόδο: «Σε καμία περίπτωση δεν τη χτύπησα» λέει ο Ροδίτης

Τα "ρίχνει" όλα στον συγκατηγορούμενό του

Λυπημένος και μετανιωμένος εμφανίζεται στο απολογητικό υπόμνημα προς την ανακρίτρια Ρόδου ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλίδου. 

Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, τα «ρίχνει» στον 19χρονο Αλβανό συγκατηγορούμενό του, σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της Τασούλας Παπανικολάου. «Ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην απολογία του. 

Και τρίτο άτομο εμπλέκεται στη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο;

Ανατριχιαστικές οι απολογίες των δύο κατηγορούμενων στη Ρόδο

O 21χρονος Ροδίτης

Μάλιστα τονίζει πως έχει μετανιώσει για την μετέπειτα ανάμειξή του στη συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του συγκατηγορούμενού του.

«Εγώ σε καμία περίπτωση δε χτύπησα την κοπέλα. Όλα έγιναν τόσο αστραπιαία που δεν πρόλαβα να αντιδράσω», αναφέρει. «Έχω μια αδερφή 11 χρόνων και δε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου να σκοτώσω ή να χτυπήσω γυναίκα» δήλωσε μάλιστα σε μία προσπάθεια να πείσει την ανακρίτρια. 

Την έριξαν στη θάλασσα, καθάρισαν το σπίτι και πήγαν ξανά στην παραλία

Δολοφονία 21χρονης: Σε ξεχωριστές φυλακές οι κατηγορούμενοι

Ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του

Το χρονικό της δολοφονίας σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Ροδίτης

Ο Μ.Κ στο απολογητικό του υπόμνημα, αναφέρει ότι ο 19χρονος συγκατηγορούμενός του, Α.Λ, στις 27/11/2018 τον ρώτησε αν έχει ελεύθερο το εξοχικό σπίτι του στους Πεύκους και αν μπορούσε να φέρει το αυτοκίνητό του για να πάνε με μια κοπέλα που είχε γνωρίσει εκεί. «Μου είπε ότι η κοπέλα ήταν εντάξει και ότι δεν είχε πρόβλημα να είμαστε τρεις» ισχυρίζεται στην απολογία του.

Με το λευκό βαν πήγαν όλοι μαζί στους Πεύκους. Εκεί όπως υποστηρίζει ο 21χρονος, συνευρέθηκαν ερωτικά με την κοπέλα «πάντα με την συναίνεσή της». Ωστόσο ένα σχόλιο που έκανε για τις ερωτικές επιδόσεις του 19χρονου έκανε έξαλλο τον Α.Λ:

«Εγώ γέλασα και τότε ο Α.Λ έπαθε υστερία. Βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη. Έσκυψε και την έπιασε από τον λαιμό. Την έσφιγγε και της κτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος, είδε το ηλεκτρικό σίδερο, το έπιασε και την χτύπησε με μανία στο πρόσωπο».

Έγκλημα στη Ρόδο: Κύκλωμα εκβιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της Ελένης

Δύο ώρες κράτησε το μαρτύριο της Ελένης στα χέρια των δραστών

Η 21χρονη Ελένη που βρήκε τραγικό θάνατο

Ο 21χρονος υποστηρίζει πως ο 19χρονος ήταν εκτός εαυτού. «Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Του φώναζα σταματά. Θα τη σκοτώσεις. Φοβήθηκα πάρα πολύ(…)Είδα τα αίματα να πετάγονται και της είχε ανοίξει μία μεγάλη τρύπα στον κρόταφο. Παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε».

Ο Μ.Κ. αναφέρει πως όταν ρώτησε τον Α.Λ τι έπαθε και άρχισε να την χτυπά, του απάντησε «καλά να πάθει η κ******, εμένα δε θα μου πει ότι μαζί σου πέρασε καλύτερα». Μάλιστα, υποστηρίζει ότι του πρότεινε να καλέσουν ασθενοφόρο, όμως ο 19χρονος του είπε πως η κοπέλα δεν ζει και ότι εάν μιλήσει θα τον "καθαρίσουν" οι συγγενείς του. 

Ο 21χρονος Μ.Κ που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο

Τότε πήραν τα κλειδιά του βαν, ώστε να τη μεταφέρουν και να την αφήσουν κάπου απόμερα.Η ιδέα ήταν του νεαρού Αλβανού, λέει ο Ροδίτης. 

«Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού με μια σεντόνα πάνω της. Εγώ έκατσα στην καρότσα και του έλεγα πού να πάει».

Όταν έφτασαν στην παραλία «Φώκια», «την πέταξε από τον δρόμο κάτω στη θάλασσα. Γύρισε και μου είπε “αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”».

Ο 19χρονος Α.Λ από την Αλβανία

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι «μου είπε να καθαρίσουμε καλά. Πήρε τα πράγματα της κοπέλας, τα ρούχα και το σίδερο και πήγε και τα πέταξε με το αυτοκίνητο». 

Ο 21χρονος αναφέρει ακόμα ότι είχε φοβηθεί πολύ επειδή ο 19χρονος είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και ότι ο Α.Λ του είχε αφήσει υπονοούμενο πως αν «δεν κάνω ό,τι λέει θα έχω την τύχη της».

Τέλος, ο Μ.Κ ζητά να εξεταστεί το ηλεκτρικό σίδερο για δακτυλικά αποτυπώματα και εξέταση DNA και να υποβληθεί ο 19χρονος σε τοξικολογικές εξετάσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top