Μνημόσυνο Κατσίφα: Ράγισαν καρδιές από το ξέσπασμα της μάνας

Κλίμα τρόμου στα σύνορα από την αστυνομία της Αλβανίας

Πρώτη δημοσίευση  08.12.18, 15:33

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

40 ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του από Aλβανούς αστυνομικούς οι απαντήσεις για το θάνατο του παραμένουν μετέωρες. 

Η Μαίρη Τζώρα από τους  Βουλιαράτες μετέφερε στο δελτίο ειδήσεων του Star το κλίμα έντονης συγκίνησης αλλά και οργής από πλευράς  συγγενών και φίλων του Κωνσταντίνου Κατσίφα,  ενώ το ξέσπασμα της μάνας μάτωσε καρδιές. 

Οι αλβανικές αρχές επιχείρησαν να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού, τόσο στα σύνορα όσο και στη μειονότητα. Εμπόδισαν Έλληνες αλλά και Βορειοηπειρώτες να μπουν στη χώρα, όπως μετέδωσε η Λευκή Γεωργάκη από την Κακαβιά που κατέγραψε κάθε λεπτομέρεια με την κάμερα του Star.  Σε κάποιους μάλιστα  επιδόθηκε έγγραφο πριν εκδιωχθούν ότι είναι «ανεπιθύμητα πρόσωπα». 

Αγανακτισμένοι όσοι επέστρεψαν από την Αλβανία επειδή τους απαγορεύθηκε η είσοδος έκλεισαν τον δρόμο της συνοριακής διάβασης από την ελληνική πλευρά με αποτέλεσμα να τους απωθήσουν τα ελληνικά ΜΑΤ και να χρησιμοποιήσουν εις βάρος τους χημικά       

Με μια ελληνική σημαία στο χέρι αρκετοί Βορειοπειρώτες παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο μέσε σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αγανάκτησης για την αστυνομοκρατία των Αλβανών. 

H μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο μνημόσυνο 

«Είμαι πολύ λυπημένη που τα “σκυλιά”  δεν άφηsαν τα αδέλφια μου τους Έλληνες να έρθoυν για τον Κωνσταντίνo μου. Ευχαριστών όλους τους Έλληνες και τον Ελληνισμό» ανέφερε μεταξύ άλλων στο ξέσπασμά της η μητέρα του.     

Σύνορα: Ελληνικά ΜΑΤ κατά Ελλήνων που πήγαιναν στο μνημόσυνο Κατσίφα!

Μνημόσυνο Κατσίφα το μεσημέρι με αλβανικές προκλήσεις
 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top