Έγκλημα 21χρονης φοιτήτριας: Στη Ρόδο ο Αλέξης Κούγιας- Ζητά αναπαράσταση

Τι θα ζητήσει ακόμη ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου

Στο βίντεο... το τελευταίο αντίο στην 21χρονη από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Η τελευταία πράξη του δράματος διαδραματίστηκε σήμερα στο Διδυμότειχο, με την κηδεία της 21χρονης Ελένης. Όμως ουσιαστικά, το δράμα δεν έχει τελειώσει. Οι κατηγορούμενοι, ο 21χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός ρίχνουν τις κατηγορίες ο ένας στον άλλο και πέφτουν σε συνεχείς αντιφάσεις. Το έργο της Δικαιοσύνης είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, καθώς οι δύο νεαροί αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή. 

Ρόδος: Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη των δύο νεαρών

Σπαραγμός στην κηδεία της 21χρονης Ελένης - Το τελευταίο αντίο

Δολοφονία φοιτήτριας: «Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο»

Όπως έκανε γνωστό, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας της Ελένης, μαζί με τον συνάδελφο του, Ευάγγελο Γκιούγκη, ο γνωστός ποινικολόγος θα μεταβεί στη Ρόδο αύριο και ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου, θα καταθέσει τυπική δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής υπέρ των γονέων και συγγενών του αειμνήστου θύματος.

Ρόδος: Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας

Ρόδος: Διώξεις για ανθρωποκτονία και βιασμό και στους δύο κατηγορούμενους

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα ζητήσει από την κα Τακτική Ανακρίτρια Ρόδου «πρώτον να οριστεί ημέρα και ώρα αναπαράστασης των διερευνώμενων πράξεων, ανακριτική πράξη που η λιμενική αρχή παρέλειψε να διενεργήσει», και «δεύτερον κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κατηγορουμένων, οι οποίοι θα απολογηθούν την Παρασκευή και οι οποίοι σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του θύματος» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top