Ρόδος: Διώξεις για ανθρωποκτονία και βιασμό και στους δύο κατηγορούμενους

Φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας

Πρώτη δημοσίευση 20:00

Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό άσκησαν από κοινού εισαγγελέας και ανακριτής, στους δύο κατηγορούμενους νεαρούς για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.Ο ιατροδικαστής ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ενδείξεις και για βιασμό.

Πατέρας φοιτήτριας στο star.gr: «Ελαφρύτερο το χώμα που θα τη σκεπάσει»

Ιατροδικαστής Ρόδου: «Η φοιτήτρια μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της»

Το έγκλημα έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Το κορίτσι από το Διδυμότειχο, το οποίο σπούδαζε στη Ρόδο, βρέθηκε νεκρό σε δύσβατη θαλάσσια περιοχή. Mαλιστα, το rodospress, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας. 

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας

Η μεταφορά του άψυχου σώματος της 21χρονης φοιτήτριας

Η μεταφορά του άψυχου σώματος της 21χρονης φοιτήτριας

Η 21χρονη Ελένη ήταν ημίγυμνη και παρόλο που σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο πνιγμός είναι η αιτία του θανάτου της, στη συνέχεια βρέθηκαν σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της. 

Δύο νεαροί, ένας 21χρονος Ροδίτης κι ένας 19χρονος Αλβανός κατηγορούνται για τον θάνατό της. Σημειώνεται ότι ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Ο 21χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ήταν στο σπίτι, είδε τον Αλβανό να τη χτυπά, αλλα δεν ήταν στα βράχια που την πέταξε.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον ανακριτή  και εικάζεται ότι θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. 

Ρόδος: Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας

Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: «Η κόρη μου πλήρωσε την αφέλειά της»

Το χρονικό

Το κορίτσι φέρεται να συνομιλούσε μέσω facebook με τον 21χρονο Ροδίτη. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης φέρεται να την κάλεσε να πάνε βόλτα με το βαν του πατέρα του. Βίντεο δείχνει να επιβιβάζονται στο βαν, τρία άτομα. Στη συνέχεια, πήγαν στο σπίτι του 21χρονου, όταν και φέρονται να ανάγκασαν την κοπέλα σε ερωτικό τρίγωνο. Εκείνη αντιστάθηκε και τη χτύπησαν. Προφανώς θεώρησαν ότι είναι νεκρή και για να καλύψουν τα ίχνη τους, πήγαν σε απόμακρη περιοχή, 50 χλμ. μακριά από τη Ρόδο, και την πέταξαν από τα βράχια μέσα στη θάλασσα. 

Ρόδος: Έγκλημα ο πνιγμός της 21χρονης φοιτήτριας; – Σημάδια στραγγαλισμού

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει την Τετάρτη στο Διδυμότειχο. Αύριο θα παραδοθεί και η έκθεση του ιατροδικαστή.  Επίσημες δηλώσεις αναμένεται να κάνει και το λιμενικό.

 
 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top