Πατέρας φοιτήτριας στο star.gr: «Ελαφρύτερο το χώμα που θα τη σκεπάσει»

Ομολόγησαν δύο άνδρες για τη φρικτή δολοφονία

Πρώτη δημοσίευση: 09:07

Με ανακούφιση, η οποία όμως δεν μπορεί να απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο του, έμαθε τα ξημερώματα ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, ότι βρέθηκαν οι δολοφόνοι της στη Ρόδο. 

«Με πήρε τηλέφωνο ο διοικητής του Λιμενικού στις δύο τα ξημερώματα και μου είπε “τους πιάσαμε”», είπε στο star.gr, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας. 

Όπως τόνισε αυτό που θέλει να του πουν είναι γιατί το έκαναν. 

«Αυτό το γιατί με βασανίζει. Αυτό θέλω να μου πουν. Αν τους δω μπροστά μου δεν ξέρω τι θα κάνω. Τι θα έκανε οποιοσδήποτε γονιός», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Τουλάχιστον αύριο θα είναι λίγο πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το παιδί μου».

Με απίστευτη αξιοπρέπεια, ο πατέρας της 21χρονης ζητά από τη δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει.

«Θέλω γι’ αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που ορίζει ο νόμος και η δικαιοσύνη, τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο», είπε. 

Πρόσθεσε ακόμα ότι η κόρη του γνωριζόταν με τον έναν από τους δύο δράστες και αυτή η γνωριμία ήταν αρκετά πρόσφατη, όπως τους είπαν φίλες του παιδιού τους. 

«Το παιδί μου ήταν πολύ ήσυχο, δε μας είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα, δεν ανησυχούσαμε που ήταν στη Ρόδο, μακριά από το σπίτι μας. Μάλλον όμως ήταν πολύ αθώο και πλήρωσε την αφέλειά του», είπε. 

Πατέρας φοιτήτριας στη Ρόδο: «Η κόρη μου πλήρωσε την αφέλειά της»

Ομολόγησαν οι δράστες – Ερωτικό το κίνητρο

Το πρωί της Τρίτης, οι δύο βασικοί ύποπτοι, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, και οι δύο νεαρής ηλικίας, αφού έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν την 21χρονη κοπέλα. 

Ρόδος: Ομολόγησαν οι δύο δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας φέρεται να τα ρίχνει στον άλλο και το κίνητρο φαίνεται να ήταν ερωτικό. 

Ο νεαρός Έλληνας, με τον οποίο η 21χρονη συνομιλούσε τον τελευταίο καιρό μέσω Facebook είναι το άτομο που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας να την παίρνει με το λευκό βαν του πατέρα του από το σπίτι της το βράδυ της Τρίτης.

Οι δυο τους πήγαν στο σπίτι του νεαρού στη Λίνδο κι εκεί εμφανίστηκε και ο φίλος του. Οι δύο νεαροί φέρεται να ζήτησαν από της 21χρονη να βρεθούν ερωτικά και οι τρεις τους. Εκείνη αντιστάθηκε, προσπάθησε να φύγει και τότε την χτύπησαν με αμβλύ όργανο στο κεφάλι  και στο σώμα και προσπάθησαν να τη στραγγαλίσουν.

Η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και οι νεαροί νόμισαν ότι είναι νεκρή. Αποφάσισαν τελικά να την πετάξουν στη θάλασσα, ενώ ήταν ζωντανή και τελικά το άτυχο κορίτσι πέθανε από πνιγμό. DNA της κοπέλας βρέθηκε στο σπίτι του νεαρού, αλλά και στο αυτοκίνητό του και οδήγησε τις αρχές στα ίχνη των δολοφόνων. 

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι αν την είχαν πάει στο νοσοκομείο, η άτυχη κοπέλα θα ήταν τώρα ζωντανή, αφού τα τραύματά της δεν ήταν θανατηφόρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top