Δικηγόροι Οικογένειας Κατσίφα:«Πρέπει να μάθουμε πώς πέθανε ο Κωνσταντίνος»

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής στην Εισαγγελία Τιράνων θα δηλώσουν οι δικηγόροι

Κατσίφας

Ένας δεύτερος κύκλος ανοίγει στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Τις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι της οικογένειας του 35χρονου ομογενούς θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Βαρέων Εγκλημάτων στα Τίρανα.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Πρέπει να δούμε πως έγιναν αυτά που συνέβησαν διότι ως τώρα δεν υπήρξε συνεργασία».

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης, δήλωσε:

«Την αλήθεια οφείλουμε να την ψάξουμε γιατί θα κάνει καλό και στους ανθρώπους  της Αλβανίας και στους Έλληνες, να μην φοβούνται. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει. Είναι δολοφονία, το πιστεύουμε και πρέπει αυτοί οι άνθρωποι οι μεν να δικαιωθούν και  οι άλλοι να πληρώσουν αυτό το πράγμα. Δεν σκοτώνεις έτσι έναν άνθρωπο. Δεν μπορεί να  γίνεται αυτό το 2018».

Το μόνο επίσημο χαρτί που έχει στα  χέρια της από τις Αλβανικές αρχές η οικογένεια του 35χρονου είναι αυτό της παράδοσης της σορού μετά από 10 ημέρες. Χρειάστηκε να παρέμβει ο Αλβανός πρόεδρος Ιλίρ Μέτε για να επιστραφεί ο νεκρός στην οικογένειά του και να γίνει η κηδεία.

 

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top