Το ξέσπασμα των γονιών του Κατσίφα:«Μας έχουν τρελάνει, το κάνουν επίτηδες»

Πότε θα γίνει η κηδεία

Στις 22.00 το βράδυ αναμένεται να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένεια του. Χρειάστηκε να παρέμβει ο Πρόεδρος της  Αλβανίας για να δοθεί το πράσινο φως  από την εισαγγελία Τιράνων. Η κηδεία του 35χρονου θα γίνει την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου.

Οι γονείς του, τσακισμένοι από την αναμονή, ξεσπούν στο Star. 

Χρειάστηκε να περάσουν 10 ημέρες για να σταματήσει το μαρτύριο της οικογένειας Κατσίφα. Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα οι δικηγόροι της οικογένειας ενημερώθηκαν από την εισαγγελία Τιράνων ότι η οικογένεια μπορεί να παραλάβει τη σορό.

«Ζητώ τον γιο μου όσο πιο γρήγορα γίνεται, να φέρουν τη σορό. Διαλύθηκα, διαλύθηκε το σώμα μου, να χάνουν οι γονείς το παιδί, δεν μπορώ…», λέει η μητέρα του.  

«Μας τρέλαναν, το κάνουν επίτηδες, είναι φανερό. Είμαστε σε πίεση, περιμένουμε το σήμερα, το αύριο, το παιδί να έρθει μα το ξεπροβοδίσω στην τελευταία του κατοικία, κάτω στο νεκροταφείο», λέει ο πατέρας του.

Για την κυρία Βασιλική και τον κύριο Γιάννη κάθε λεπτό που περνά είναι μαρτύριο. Ο πόνος τους έχει τσακίσει. Με δυσκολία πια μιλούν.

Για να παραδοθεί  η σορός του Κωσταντίνου χρειάστηκε να παρέμβει ο Αλβανός Πρόεδρος  ο οποίος βρίσκεται σε κόντρα με τον Έντι Ράμα. Σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Εισαγγελία Τιράνων προκειμένου να δοθεί  το οκ ώστε να γίνει τελικά η κηδεία.

Ναυλώνονται πούλμαν σε πόλεις της Ελλάδας για την κηδεία 

Οι φόβοι των Αλβανικών αρχών  φαίνεται ότι θα επαληθευτούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 2.000 άτομα από διάφορες  πόλεις της Ελλάδας αναμένεται να πάνε στις Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου. Έχουν ναυλωθεί ήδη πούλμαν. Μόνο στην Αθήνα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 10.

Στα Τίρανα για την παραλαβή της σορού έχουν πάει ήδη ο πατέρας και ο γαμπρός του Κωνσνταντίνου Κατσίφα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top