Χορεύτρια έπεσε σε ακάλυπτο φρεάτιο και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη

Βρέθηκε στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων

Ασθενοφόρο

Μια 21χρονη χορεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική της στήλη. 

Η κοπέλα, μέλος χορευτικού συγκροτήματος από τη Χαλκιδική, βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο πανελλαδικού φεστιβάλ χορού Ποντίων. 

Η 21χρονη έπεσε σε ακάλυπτο φρεάτιο από ύψος τεσσάρων μέτρων στο υπόγειο ημιτελούς κατασκευής κτιρίου μεταξύ δύο σταδίων, του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Νεάπολη και του γηπέδου AEL FC Arena. 

Οι συγκεκριμένες κτιριακές υποδομές είχαν ξεκινήσει παράλληλα με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΛ και προορίζονταν για εμπορικό κέντρο, αλλά παρέμειναν ημιτελείς και χωρίς μέτρα ασφαλείας ή κάποια προειδοποιητική σήμανση. 

Η χορεύτρια λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου επέστρεφε στον χώρο του φεστιβάλ από το σταθμευμένο αυτοκίνητό της.  Για άγνωστους λόγους μαζί με τη φίλη της βρέθηκαν να περπατούν στον χώρο της ημιτελούς κατασκευής, πιθανόν για να επιστρέψουν πιο γρήγορα, χωρίς να γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό. 

Καθώς λοιπόν περπατούσε στον ελλιπώς φωτισμένο χώρο έπεσε μέσα στο ακάλυπτο φρεάτιο και χτύπησε τη σπονδυλική της στήλη. 

Η φίλη της ενημέρωσε τους διοργανωτές του φεστιβάλ και άνδρες της πυροσβεστικής που την ανέσυραν και κατόπιν ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top