Φωτιά στο Μάτι: Υπόμνημα κατέθεσε στους εισαγγελείς ο Δήμαρχος Ραφήνας

«Στο 100% η ετοιμότητα του Δήμου» υποστηρίζει ο Ευάγγελος Μπουρνούς

Φωτιά Μάτι

Υπόμνημα 70 σελίδων κατέθεσε στους εισαγγελείς (αυτοπροσώπως) ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος  Μπουρνούς για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Το υπόμνημα, σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίζεται σε τρεις ενότητες: Σε όσα έκανε πριν από την πυρκαγιά, κατά την διάρκεια της και μετά τη φωτιά.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς

Σε αυτό, περιγράφει την οργάνωση του δήμου Ραφήνας ως προς την πυρασφάλεια, την έγκυρη ενημέρωση κατοίκων και μαθητών, τον καθαρισμό των οικοπέδων και την πιστοποίηση των εθελοντών, υποστηρίζοντας ότι η ετοιμότητα του δήμου βρισκόταν στο 100%.

Για όσα έγιναν κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς, ο κ. Μπουρνούς υποστηρίζει ότι βρέθηκε ο ίδιος στην Πεντέλη και πήρε μέρος στην πυρόσβεση εγκαταλείποντας το σπίτι του το οποίο υπέστη τεράστιες ζημιές. Μετά τη φωτιά αναφέρει την προσπάθεια που έκανε για την αποκατάσταση των πληγέντων, την παροχή των επιδομάτων και την επιλογή των εθελοντών για την προσφορά βοήθειας.

Ο κ. Μπουρνούς είναι ένας από τους 20 υπόπτους, οι οποίοι έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για την καταστροφική πυρκαγιά.

 

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Γεώργιζας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top