O ρόλος 25χρονης στην αιματηρή συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών στον Γέρακα

Ναρκωτικά, μετρητά και κοσμήματα σε χρηματοκιβώτιο - Καρέ καρέ όσα έγιναν

Συμπλοκη Γερακας

Ναρκωτικά μαχαίρια πιστόλια ακόμα και κοσμήματα είχαν στα σπίτια τους οι κατηγορούμενοι της αιματηρής συμπλοκής στον Γέρακα. Ανάμεσά τους και μία γυναίκα 25 ετών.

Σφαίρα στον λαιμό δέχθηκε Έλληνας σε επεισόδια στον Γέρακα

Το star.gr φέρνει στο φως τη δικογραφία της αιματηρής συμπλοκής:

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό, η υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται όταν «πρωινές ώρες της 29.10.18, η υπηρεσία μας ενημερώθηκε ότι στην περιοχή του Γέρακα έλαβε χώρα αιματηρή συμπλοκή ατόμων με τους τραυματίες ελληνικής και αλβανικής υπηκοότητας να έχουν μεταφερθεί με ιδία μέσα στο Γ.Ν.Α Σισμανόγλειο και Ερυθρός Σταυρός, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο και νύσσοντα όργανα.

Άμεσα αστυνομικοί της υπηρεσίας μας μετέβησαν σε όλα τα προαναφερόμενα σημεία, προς συλλογή προανακριτικού υλικού και εξακρίβωση των πραγματικών περιστατικών.

Όπως προέκυψε περί ώρα 01:40 της 29.10.18  οι κατηγορούμενοι (σ.σ αναφέρεται σε (έναν 28χρονο Αλβανό, τον 23χρονο αδερφό του, έναν 29χρονο Έλληνα και μια 25χρονη Ελληνίδα όλοι τους από την περιοχή της Παλλήνης και  σε έναν 22χρονο Έλληνα από τον Γέρακα, έναν 27χρονο Αλβανό από την Παλλήνη τον έναν 21χρονο αδερφό του, έναν 22χρονο Αλβανό από την Παλλήνη και έναν 24χρονο Αλβανό από τον Χολαργό)  πιθανότατα άπαντες και με αγνώστους ακόμη στην προανάκριση συνεργούς συνεπλάκησαν μεταξύ τους στο πάρκο Επίκουρου που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Γέρακα με την οδό Περικλέους στον Γέρακα για αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια χρησιμοποιώντας κατά τη σε βάρος τους αντιπαράθεση καδρόνια, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα. Αποτέλεσμα της ως άνω συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες» αναφέρει στο διαβιβαστικό. 

Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες της 28.10.18 είχε προηγηθεί αντιπαράθεση μεταξύ των δύο Αλβανών ηλικίας 28 και 24 ετών. Στο επί της οδού εστιατόριο στον Γέρακα όπου εργάζεται ο πρώτος. Τόσο ο 22χρονος Αλβανός από τον Γέρακα όσο και υπάλληλος του καταστήματος επιβεβαίωσαν το συμβάν. 

Ναρκωτικά, μετρητά και κοσμήματα σε χρηματοκιβώτιο 

Από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα σπίτια των εμπλεκομένων βρήκαν και κατέσχεσαν: «Στην οικία  2 κατηγορούμενων (η μία είναι η 25χρονη ) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικής ουσίας κάνναβη βάρους 517,73 γραμμάρια, πλήθος νάυλον συσκευασιών, καπάκι ζυγαριάς ακριβείας, αεροβόλο τυφέκιο, μαχαίρι, μεταλλικός τρίφτης, ανιχνευτής μετάλλων καθώς και ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 1250 ευρώ και 2400 λεκ Αλβανίας και διάφορα κοσμήματα». Ναρκωτικά και σύνεργα για παρασκευή και χρήση κάνναβης βρέθηκαν στις οικίες και των υπολοίπων μαζί με αντιασφυξιογόνες μάσκες, μια συσκευή tazer μαχαίρια και τρίφτες. Τέλος όπως προέκυψε από τις έρευνές οι πέντε από τους οκτώ συλληφθέντες ήταν γνωστοί στις διωκτικές αρχές για εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν 6 ατομα και ενας 22χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση:

Οι δικηγόροι ενός εκ των συλληφθέντων Γιάννης Γλύκας και Παναγιώτης Μαριόλης μιλώντας στο star.gr τονίζουν πως «η παρουσία του εντολέως μας στο περιστατικό οφείλεται σε τυχαίο γεγονός, καθώς ουδεμία συμμετοχή είχε στη συμπλοκή και τις λοιπές αξιόποινες πράξεις που έλαβαν χώρα. Τουναντίον, ήταν αυτός που έσπευσε να προσφέρει αποφασιστική βοήθεια στους τραυματίες διακομίζοντας τους στο νοσοκομείο και συνεργάστηκε απόλυτα με τις Αρχές. Είμαστε αισιόδοξοι ότι κατά την απολογία του θα αναδειχθεί ο ακριβής-περιορισμένος-ρόλος του και θα αφεθεί ελεύθερος».

 

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top