Αλβανική πρόκληση: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@στ@ρδος λιγότερος»

Ξεπέρασαν κάθε όριο οπαδοί της Παρτιζάν Τιράνων

Κατσίφας

Κάθε όριο ξεπέρασε το πανό που σήκωσαν οπαδοί της Παρτιζάν Τιράνων, με αφορμή τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε με την αλβανική αστυνομία.

Πηγή φώτο: epiruspost.gr

«Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπ@στ@ρδος λιγότερος» έγραφε το πανό που έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Παρτιζάν Τιράνων και του Σκεντέρμπεη Κορυτσάς.

Video-ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Η στιγμή που η μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα μαθαίνει ότι είναι νεκρός

ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΣΙΦΑ

Yπό άκρα μυστικότητα προσήλθε στο ΥΠΕΞ η πρέσβης της Αλβανίας στην Αθήνα   Ardiana Hobdari - όπως μετέδωσε  η Κάτια Μακρή και όπως επιβεβαιώνεται από  τα αποκλειστικά πλάνα  που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα -   προκειμένου να της επιδοθεί διάβημα διαμαρτυρίας της ελληνικής κυβέρνησης για τον θάνατο του Κώστα Κατσίφα.

Την πρέσβη της Αλβανίας συνάντησε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΞ  Δημήτρης Παρασκευόπουλος , ο οποίος  μάλιστα της επέδωσε διπλό διάβημα διαμαρτυρίας: 

-Το πρώτο σκέλος του διαβήματος αφορά τις συνθήκες θανάτου του Κατσιφά καθώς από  χτες ρωτά η ελληνική κυβέρνηση αν του έδωσαν το δικαίωμα να παραδοθεί ή αν τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ  και δε λαμβάνει απάντηση. 

- Το δεύτερο σκέλος είναι οι προκλητικές δηλώσει του Έντι Ράμα που θέλησε να προδικάσει την εξέλιξη της  έρευνας αναφέροντας ότι ήταν «τρελός» ο άτυχος Βορειοηπειρώτης, επιθυμώντας προφανώς «να ρίξει νερό στον μύλο του εθνικισμού» στη χώρα του.

Το ερώτημα τώρα είναι πόσο θα επηρεάσει η δυσάρεστη εξέλιξη του θανάτου του Κατσίφα τις ελληνοαλβανικές σχέσεις,  καθώς πρόσφατα υπήρξε συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών εκμετάλλευσης, η οποία είναι άγνωστο αν θα υπογραφεί.         

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top