Video-ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Καρέ καρέ το θανάσιμο επεισόδιο με την αλβανική αστυνομία

Το φως της δημοσιότητας είδε video ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Το video αυτό προβλήθηκε από το αλβανικό δίκτυο «Report TV» και παρουσιάζει καρέ καρέ το θανάσιμο επεισόδιο με την αλβανική αστυνομία στις Βουλιαράτες, που είχε ως αποτέλεσμα ο 35χρονος ομογενής να βρει τραγικό θάνατο.

Υπό άκρα μυστικότητα η πρέσβης της Αλβανίας στο Υπουργείο Εξωτερικών

Στο video που τραβήχτηκε από το καφενείο του χωριού,εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Κατσίφας να φορά ρούχα παραλλαγής και να κρατά ένα καλάσνικοφ, ενώ ακούγεται καταιγισμός πυροβολισμών.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, με το όπλο στο χέρι, προσπαθεί να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν.

Προσπαθεί να βρει καταφύγιο πίσω από σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ ακούγονται συνεχείς ριπές όπλων.

Η στιγμή που η μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα μαθαίνει ότι είναι νεκρός

Επίθεση των «Anonymous Greece» στην Αλβανία για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ

2 Οκτωβρίου 2018. Ο Κωνσταντίνος υψώνει την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σημείο των Βουλιαράτων στο βουνό Κόζιακα. Γράφει "η Βόρεια Ήπειρος γη ελληνική". Οι αλβανικές αρχές την εντοπίζουν και ξεκινούν πόλεμο εναντίον του.

Ξημερώνει 28η και ο Κωνσταντίνος βρίσκεται στο καφενείο του χωριού. Ενημερώνεται ότι επιχειρούν να του κατεβάσουν τη σημαία και ζητά εξηγήσεις από τις αρχές.Διαπληκτίζεται μαζί τους. Ένας  από τους ένστολους του δείχνει απειλητικά  το περίστροφο.

Ο 35χρονος τρομοκρατείται. Το μυαλό του θολώνει. Πηγαίνει στο σπίτι παίρνει το καλάσνικοφ και επιστρέφει στο σημείο. Αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα και στη συνέχεια εξαφανίζεται προς τα βουνά.Οι πάνοπλοι αστυνομικοί τον αναζητούν παντού. Σηκώνουν και ελικόπτερο.

Εισβάλλουν στο σπίτι του και χτυπούν τη μητέρα του. Η ίδια περιγράφει την ώρα που οι Αλβανοί αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι:

«Μαύρισε η αυλή 30-40 άτομα, χτυπάνε με το κοντάρι παράθυρα. Γιατί το κάνετε αυτό; Μου είπανε είσαι Αλβανίδα, δεν είμαι Αλβανίδα, είμαι Ελληνίδα μάνα και ζω στην Αλβανία και μου έδωσε μια με το κοντάρι και με πάει πέρα και λέω το παιδί μου εάν έκανε τίποτα;»

Μετά από 6 ώρες επιχείρησης τον εντοπίζουν στο υδραγωγείο όπου κρυβόταν και τον εκτέλεσαν με δυο σφαίρες.

Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ είχε αναφέρει ότι ο 35χρονος ομογενής πυροβόλησε στον αέρα και μετά κατά διερχόμενου περιπολικού της αστυνομίας, το οποίο δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. 

Στη συνέχεια διέφυγε και μετά από αναζητήσεις, τον βρήκαν σε μία βουνοπλαγιά, στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του. Η αλβανική αστυνομία διέταξε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην περιοχή.

Εκεί σημειώθηκαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Δίπλα του βρέθηκαν 8 κάλυκες, μία τσάντα με περίπου 100 σφαίρες καλάσνικοφ, μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και θηλιά στρατιωτικού τύπου.

Κατσιφάς: Ποιος ήταν ο 35χρονος Έλληνας που σκότωσαν οι αλβανικές Αρχές

ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε συλληφθεί το 2009 στο Χαλάνδρι, για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκώτικών. Στην κατοχή του είχε μισό κιλό χασίς και είχε ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top