Μίνα Αρνούτη: «Έβγαζαν εξτένσιον και χώματα μέσα από τον πνεύμονά μου»

«Είπα στον Παντελή “μην τρέχεις” και αύξησε ταχύτητα»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της Μίνας Αρναούτη, δύο χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη.

Έχοντας κάνει από τότε 13 χειρουργεία τα οποία ακόμα δεν έχουν τελειώσει, η Μίνα Αρναούτη, γυρίζει τον χρόνο πίσω σε εκείνο το πρωινό της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαζί Σου», η Μίνα Αρναούτη περιέγραψε τι συνέβη από την ώρα που βγήκαν όλοι μαζί από την χαρτοπαιχτική λέσχη έως τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο έχοντας μια τρύπα στην πλάτη από τη μπάρα που τη διαπέρασε, και εξτένσιον μέσα στον πνεύμονά της.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Το προηγούμενο βράδυ, ο Παντελής, η Μίνα και η Φρόσω, διασκέδαζαν όλοι μαζί στη Γλυφάδα. Εκεί ήπιαν κάνα δύο ποτά και αποφάσισαν να φύγουν.

«Όταν μπήκαμε στο αμάξι μας είπε ότι “έχω έναν φίλο που μας είπε να πάμε σπίτι του να παίξουμε χαρτιά, θέλετε να έρθετε”; Και πήγαμε», περιέγραψε η Μίνα Αρναούτη.

«Για να μπεις στο παιχνίδι και να ξεκινήσεις, ήθελε 5.000 ευρώ. Φτάσαμε εκεί κατά τις 3 τα ξημερώματα και φύγαμε κατά τις 8 το πρωί. Με τη Φρόσω καθόμασταν σε έναν καναπέ. Εμείς παίζαμε με τα κινητά μας, στέλναμε μηνύματα… Μου λέει η Φρόσω δεν πάμε στο τραπέζι να δούμε τι γίνεται μπας και φύγουμε; Βαρεθήκαμε, θέλαμε να φύγουμε, δεν μπορούσα να μείνω άλλο εκεί. Ο Παντελής όμως είχε κέφι και ήθελε να φύγει. Σηκώνεται να φύγουμε και μπήκαμε στο αμάξι».

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ – «ΤΟΥ ΕΙΠΑ “ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ”»

Όταν έφυγαν από το μέρος όπου έπαιζαν χαρτιά, μπήκαν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος και έκατσε στην θέση του οδηγού:

«Ήταν σιωπηλός και ήρεμος. Δεν είχε απολύτως τίποτα. Έκατσε στο τιμόνι, κανείς μας δεν είχε όρεξη να μιλήσει. Η Φρόσω καθόταν δίπλα του. Στην αρχή καθόμουν πίσω στο κέντρο. Πολύ γρήγορα πήγα και έκατσα δεξιά πίσω από τη Φρόσω γιατί είδα ότι άρχισε να τρέχει κιόλας.Του λέω “Παντελή μην τρέχεις”. Ο Παντελής αύξησε ταχύτητα, φοβάμαι, βάζω τη ζώνη μου και έρχεται η σύγκρουση. Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ τίποτα».

«ΑΚΟΥΓΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ»

«Θυμάμαι το αμάξι να γυρνάει, άκουγα θορύβους, χαλίκια, τις μπάρες που έμπαιναν στο αμάξι. Ακουγόταν λες και πέρναγε τρένο. Ήταν εκκωφαντικός ο ήχος. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πότε θα σταματήσει αυτό. Μου φαινόταν αιώνας. Δεν ξέρω πόσα δευτερόλεπτα κράτησε. Όταν σταμάτησε το αμάξι δεν έχω εικόνα από αυτό. Η Φρόσω μου είπε ότι φώναζα βοήθεια. Θυμάμαι λίγο τη φωνή της Φρόσως, έχω μια εικόνα ότι φώναξα “Παντελή, Παντελή” και δεν πήρα απάντηση. Νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει».

ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΡΕΣ ΔΙΑΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΤΖΙΠ

Πέντε μπάρες ήταν αυτές που διαπέρασαν το τζιπ. Η μία εξ΄αυτών στέρησε τη ζωή στον λαϊκό τραγουδιστή και η άλλη καρφώθηκε στη Μίνα Αρναούτη:

«Μπήκε μέσα, έσπασε τα κόκαλα του θώρακα και έτριψε τον πνεύμονα. Πήγα με τρύπα 10 εκατοστών στο νοσοκομείο. Το δεξί χέρι ήταν κατακερματισμένο. Οι γιατροί ήταν σαν να συμπλήρωναν παζλ.Στο δεξί μου πόδι, στον μηρό, τσάκισε το πόδι και έλειπε 10 εκατοστά οστό. Όλα ήταν ανοιχτά τραύματα, όλα έξω. Θυμάμαι ότι ένιωθα ακρωτηριασμένη τη δεξιά μου πλευρά. Δεν ένιωθα το σώμα μου».

«ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΟΥ»

«Τα κόκαλα που έβγαιναν είχαν τρυπήσει τη μπλούζα μου και έβγαιναν από μέσα.Η θωρακοχειρουργός μου είπε ότι μέσα στον πνεύμονα, είχε βρει χώματα, εξτένσιον. Έβγαζε εξτένσιον από τον πνεύμονά μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top