Αποκλειστικό Star: «Δεν είναι μόνο ένας ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη»

Ξεσπά η μητέρα της και ζητά τη δικαίωση της ψυχής της

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα χρόνο μετά τον βάναυσο θάνατο της Δώρας Ζέμπερη, η μητέρα της ξεσπά. «Ο δολοφόνος του παιδιού μου είχε και συνεργούς», λέει στην κάμερα του Star και στην Βελίκα Καραβάλτσιου.

«Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Εδώ μέσα είναι όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτό που έκαναν στο παιδί μου και μια μέρα θα δικαιωθεί και η ψυχή του και η δική μας. Όσο είμαι ζωντανή θα ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια κι αυτοί όλοι θα λογοδοτήσουν», λέει οργισμένη η κυρία Γεωργία Ανδριέλου. 

Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Τη θέλανε σκοτωμένη γιατί δεν τους έκανε τα κέφια»

Δις ισόβια στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Ένας χρόνος πέρασε χωρίς τη Δώρα και κανένας δεν την ξέχασε. Την Κυριακή φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο δεύτερο νεκροταφείο και άφησαν σημειώματα και λίγα λουλούδια για το κορίτσι που έφυγε πρόωρα και βίαια από τη ζωή.

H μητέρα της ξεσπά και λέει ότι η ψυχή της κόρης της δεν έχει δικαιωθεί ακόμα. 

«Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω» - Τα τελευταία λόγια της Δώρας Ζέμπερη

Δολοφονία Ζέμπερη: Λίντσαραν τον δολοφόνο έξω από τα δικαστήρια

«Το παιδί μου, μου λείπει το σκότωσαν άδικα. Μας κατάστρεψαν. Ένα παιδί που δεν έφταιγε σε τίποτα . Δεν μπορώ να το αντέξω αλλά όσο είμαι ζωντανή θα παλεύω να βρω την αλήθεια, το παιδί μου ήταν ένα διαμάντι. Τα αδέλφια της είμαστε μαζί ενωμένοι και περιμένουμε να δικαιωθεί η ψυχή της Δώρας», τονίζει.

Όπως λέει δεν πιστεύει ότι ο δολοφόνος της κόρης της έδρασε μόνος του, σημειώνοντας ότι δεν βρίσκονται όλοι οι δράστες στη φυλακή. 

«Υπάρχει και δεύτερο άτομο στη δολοφονία Ζέμπερη» επιμένει ο Σοροπίδης

«Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτός. Είναι κι άλλοι και θέλω να βρεθούν και οι άλλοι, το παιδί ήταν αθώο. Δεν μπορώ να κατηγορήσω χωρίς να ξέρω αλλά όσοι ήταν να τιμωρηθούν. Κρύβονται πολλά κι εδώ μέσα δεν μιλάνε αφήσανε το παιδί και πέθανε… είναι η αλήθεια είναι φονιάδες», λέει.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top