«Το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω» - Τα τελευταία λόγια της Δώρας Ζέμπερη

Όσα κατέθεσαν στο δικαστήριο συνάδελφοι της 32χρονης

Δείτε στο βίντεο το νέο ξέσπασμα του πατέρα της Δώρας

Ως μια κοπέλα με ιδιαίτερα επιβαρυμένη ψυχολογία, ειδικά μετά τον θάνατο του φίλου της και τον χωρισμό της, περιέγραψαν την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη οι συνάδελφοί της σήμερα στο δικαστήριο. 

«Είχε πέσει πολύ ψυχολογικά και τις λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, της είπα να πάει σε έναν ειδικό. Εκείνη τότε μου είπε αναφερόμενη στο φίλο της που είχε φύγει από τη ζωή: “το μόνο που θέλω είναι να πεθάνω, έχασα το στήριγμα μου”», κατέθεσε μία συνάδελφός της. 

Οι μάρτυρες κατέθεσαν ότι η κοπέλα είχε καταρρεύσει ψυχολογικά από τον θάνατο του φίλου της και από τον χωρισμό της, όμως κανείς δε συνέδεσε την κακή ψυχολογική της κατάσταση με τις υποθέσεις που χειριζόταν. 

«Δεν είχα ακούσει ότι την απειλούσαν θεωρώ ότι θα είχε ενημερώσει τον προϊστάμενό της στην περίπτωση που είχε πρόβλημα» είπε μια συνάδελφο της.

Μία ακόμα μάλιστα πρώην συνάδελφός της, η οποία διατηρεί προσωπική σχέση με τον αδελφό της είπε αναφορικά με τις υποθέσεις που χειριζόταν:

«Θεωρώ ότι ήταν λογικό να φοβάται λόγω των σημαντικών υποθέσεων που χειριζόταν. Πάντα κατάφερνε τα πάντα όσες δυσκολίες και αν είχε πάνω της».

Απόπειρα δηλητηρίασής του κατήγγειλε ο Σοροπίδης 

Ο 58χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη κατήγγειλε ότι την ημέρα της σύλληψής του, υπάλληλος του μεταγωγών επιχείρησε να τον δηλητηριάσει. 

Αστυνομικοί που κλήθηκαν να καταθέσουν σήμερα για τις καταγγελίες αυτές τόνισαν ότι δεν έγινε τίποτα τέτοιο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και πρόσθεσαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα ο 58χρονος επικοινωνούσε κανονικά και δεν είχε στερητικό σύνδρομο. 

Ο κατηγορούμενος όμως επέμεινε στην καταγγελία του λέγοντας:

«Με οδήγησε στο θάλαμο αποσκευών ενώ δεν είχα αποσκευές και με έβαλε να καθίσω οκλαδόν».

Ο συνήγορός του Μανώλη Σοροπίδη πάλι κατήγγειλε ότι κατά την προηγούμενη συνεδρίαση κινδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα και γι’ αυτό σήμερα συνοδευόταν από αστυνομικό. 

Επέμεινε μάλιστα στο αίτημά του να εξεταστεί ο γενετιστής, ο οποίος εντοπίζει και τρίτο άτομο στον τόπο του εγκλήματος στο Β΄ Νεκροταφείο. 

Νωρίτερα, ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη επιχείρησε να λιντσάρει και πάλι τον Μανώλη Σοροπίδη την ώρα που έφτανε στο δικαστήριο, εκτοξεύοντας εναντίον του βρισιές και απειλές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top