«Υπάρχει και δεύτερο άτομο στη δολοφονία Ζέμπερη» επιμένει ο Σοροπίδης

Τι λέει αποκλειστικά στο STAR μέσα από τη φυλακή

Νέοι μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν την ερχόμενη Πέμπτη στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Σκοπός είναι να διαφωτίσουν αν ήταν μόνος ή όχι ο κατηγορούμενος στη σκηνή του εγκλήματος στο δεύτερο νεκροταφείο. 

Μέσα από τη φυλακή, μιλώντας στην Τασούλα Παπανικολάου και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ο Μανώλης Σοροπίδης επιμένει: «Δε σκότωσα εγώ την εφοριακό».

«Ζητώ συγνώμη αλλά δεν είμαι εγώ. Αναγκάστηκα στην αρχή να φερθώ έτσι γιατί έπρεπε να σιγουρέψω το κορίτσι μου για να μην έχουμε κι άλλο θύμα» είπε ο Μανώλης Σοροπίδης.

Στις δύο πρώτες καταθέσεις του ομολόγησε ότι αυτός τη σκότωσε. Τώρα επικαλείται την ύπαρξη ενός δεύτερου DNA που βρέθηκε πάνω στη Δώρα για να αποδείξει ότι δεν τη σκότωσε αυτός.

«Η κοπέλα από μένα έφυγε και ήταν μια χαρά. Δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να έπεσε κάτω και να έπαθε αυτό που έπαθε» πρόσθεσε ο κατηγορούμενος.

«Για ποιο λόγο να το κάνω; Δε μου έκανε εμένα τίποτα το κορίτσι αυτό…Θα σκότωνα εγώ μια κοπέλα που θα μπορούσε να είναι κόρη μου; Για όνομα του Θεού» καταλήγει ο Σοροπίδης.

Η μητέρα της άτυχης εφοριακού είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top