«Στέλλα μου δε σε προστάτεψα, εσύ προστάτεψες εμένα»

Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης που σκότωσε ο αδελφός της στο Άργος

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της μητέρας της 11χρονης Στέλλας, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 29χρονο ετεροθαλή αδελφό της στο σπίτι που έμενε με τους γονείς της στο Άργος. 

Λίγες μέρες μετά από τον άδικο χαμό της μονάκριβης κόρης της η μητριά του 29χρονου προσπαθεί να μάθει να ζει με τις εικόνες που στοιχειώνουν τη σκέψη της. 

Άργος: Τίποτα στη συμπεριφορά του 29χρονου δεν προμήνυε την τραγωδία

Άργος: Ήπιε καφέ στο μπαλκόνι και μετά σκότωσε την 11χρονη αδελφή του

Με την εικόνα του άψυχου κορμιού του παιδιού της που το είδε να κείτεται μέσα σε μια λίμνη αίματος, χωρίς εκείνη να μπορέσει να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει. 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Μαζί σου", αρχικά η μητέρα της μικρής ανέβασε μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον πατέρα της, γράφοντας:

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Σκότωσε με όπλο την 11χρονη αδερφή του!

«Με τον έρωτά της, τον πατέρα της. Που τον λάτρευε και που το ‘δειχνε καθημερινά με χίλιους τρόπους».

Η δεύτερη ανάρτησή της είναι σπαρακτική. 

«Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε, αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητα του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά ήσουν ο οδηγός μου», έγραψε η γιατρός για το κορίτσι που προσπάθησε τόσο πολύ να αποκτήσει και λάτρεψε περισσότερο και από τη ζωή της. 

Απαντώντας μάλιστα σε κάποιον που της εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, η μητέρα του κοριτσιού έγραψε:

«Καλό σου ταξίδι ζωή μου. Κάθε μέρα μου ‘λεγες “είσαι περήφανη μαμά μου για μένα;” Κι εγώ απαντούσα “Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα, είσαι η ζωή μου, είσαι η λατρεία μου Στέλλα, χωρίς εσένα δεν έχω Ζωή!” Και με αγκάλιαζες και μου έλεγες “σε λατρεύω μαμά μου”. Και το πρόσωπό σου γινόταν ένα φως αστέρι μου! Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω μωρό μου, εσύ με προστάτεψες ζωή μου»!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top