Άργος: Ήπιε καφέ στο μπαλκόνι και μετά σκότωσε την 11χρονη αδελφή του

Την πυροβόλησε με καραμπίνα εξ επαφής

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος, όταν ένας 29χρονος φοιτητής ιατρικής σκότωσε με καραμπίνα την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του και αυτοκτόνησε. 

Οικογενειακή τραγωδία στο Άργος: Σκότωσε με όπλο την 11χρονη αδερφή του!

Οικογενειακή τραγωδία Άργους: Η μητριά κλειδώθηκε στο μπάνιο για να σωθεί

Ο νεαρός πήγε στο σπίτι στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου, όπου βρισκόταν η μητριά του και η ετεροθαλής αδελφή του. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το iefimerida, γείτονες τον είδαν το πρωί της Κυριακής να κάθεται στο μπαλκόνι και να πίνει τον καφέ του, χωρίς κάτι να προϊδεάζει τι θα συνέβαινε μετά. 

Το μεσημέρι της Κυριακής, η μητριά του 29χρονου, γιατρός αναισθησιολόγος στο επάγγελμα πήγε στην τουαλέτα. Ο νεαρός την κλείδωσε, άρπαξε μια καραμπίνα και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής την 11χρονη. 

Έντρομη η μητέρα βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει για να την βοηθήσει κάποιος, ενώ ο 29χρονος, έβαλε φωτιά στο σπίτι κι κατέφυγε σε ένα δώμα στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου και έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική αρχικά και μετά η αστυνομία. Αστυνομικοί ανέβηκαν και αντίκρισαν το 11χρονο κοριτσάκι σε μια λίμνη αίματος, ενώ αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε διαπληκτιστεί έντονα την προηγούμενη μέρα με τον πατέρα του και θέλησε να τον εκδικηθεί, σκοτώνοντας την αδελφή του. 

Όσο για το αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και ότι πρόσφατα υπηρετούσε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο με την ειδικότητα του οφθαλμίατρου. 

Η εξόδιος ακολουθία της 11χρονης θα τελεστεί το απόγευμα τις Δευτέρας στις 17:00 στον Άγιο Βασίλειο Άργους, ενώ του 29χρονου σε κοιμητήριο στη Μονεμβασιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top