Οικογενειακή τραγωδία Άργους: Η μητριά κλειδώθηκε στο μπάνιο για να σωθεί

Ο 29χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του

Δείτε το ρεπορτάζ από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR της Κυριακής 

Η συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία στο Άργος άφησε άναυδη όλη την Ελλάδα. Ένα μικρό κορίτσι έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από τον ετεροθαλή αδελφό της. Οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικές

Kόσμος έχει συγκεντρωθεί κάτω από το διαμέρισμα της οδού Ομήρου, στο Άργος

Kόσμος έχει συγκεντρωθεί κάτω από το διαμέρισμα της οδού Ομήρου, στο Άργος

Ο 29χρονος είχε πάει από το προηγούμενο βράδυ στο Άργος. Το μεσημέρι της Κυριακής, ο φοιτητής μπήκε με καραμπίνα, στο διαμέρισμα της οδού Ομήρου 3 και πυροβόλησε την 11χρονη ετεροθαλή αδερφή του στο κεφάλι εν ψυχρώ. Η μητέρα της μικρής που ήταν επίσης μέσα στο διαμέρισμα και είναι γιατρός στο επάγγελμα, αν και σε κατάσταση σοκ, κατάφερε να κλειδωθεί μέσα στο μπάνιο και να σωθεί από τους πυροβολισμούς. 

Τότε, άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς και άμεσα ειδοποίησαν τον πατέρα των παιδιών και τις αρχές.

Το διαμέρισμα όπου ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την ετεροθαλή αδελφή του

Το διαμέρισμα όπου ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την ετεροθαλή αδελφή του

Ο δράστης ανέβηκε στον από πάνω όροφο έβαλε φωτιά και αυτοπυροβολήθηκε, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο σπίτι.
Εικάζεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είχε διαγνωσθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top