Υιοθέτησε κι εσύ ένα αδέσποτο! 26 σκυλάκια ψάχνουν σπίτι

Ο Δήμος Αθηναίων έχει ξεκινήσει πρόγραμμα υιοθεσίας

Αδέσποτο

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σήμερα και ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο του προγράμματος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, συστήνει στους απανταχού ζωόφιλους 26 σκυλάκια που αναζητούν ένα σπίτι για να τα φιλοξενήσει. 

Η διαδικασία υιοθεσίας ενός αδέσποτου είναι γρήγορη και απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάνε στην Υπηρεσία Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων κι εκεί να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα επικυρωθεί εκεί για το γνήσιο της υπογραφής. 

Όλα τα σκυλάκια που είναι στο πρόγραμμα έχουν εμβολιαστεί, είναι αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα και διαθέτουν ηλεκτρονική ταυτότητα. 

Την Κυριακή μάλιστα, 7 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Ριζάρη από τις 10:00 – 18:00 όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα ή να κάνουν εκεί μια βόλτα με τα δικά τους ζωάκια. 

Εκεί θα γίνουν διάφορες δράσεις για το πώς θα κρατάμε υγιή τα κατοικίδιά μας, για τις πρώτες βοήθειες που μπορούμε να τους προσφέρουμε, ενώ τα μικρά παιδιά θα μάθουν πώς να παραμένουν ασφαλή κοντά τους. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να προσέλθετε στα γραφεία του Τμήματος Αστικής Πανίδας στο κέντρο της Αθήνας (Αιόλου 47, 1ος όροφος) τηλ. επικοινωνίας 2103239201-202 και fax 2103310397, κατά τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες, 09:00 έως 14:00.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top