Οινούσσες: Τούρκοι επιχείρησαν να εμβολίσουν Έλληνα ψαροντουφεκά

Περιέγραψε ο ίδιος την περιπέτειά του στο Facebook

Λιμενικό

Ένα ακόμα θερμό επεισόδιο «έστησαν» στο Αιγαίο άνδρες του τουρκικού λιμενικού, σύμφωνα με καταγγελία ενός Έλληνα ψαροντουφεκά, ο οποίος αποκάλυψε ότι επιχείρησαν να τον απαγάγουν. 

Όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, την Τετάρτη βρισκόταν σε ελληνικά χωρικά ύδατα και ψάρευε, όταν τον πλησίασε ένα σκάφος του τουρκικού λιμενικού. Τούρκοι λιμενικοί του ζήτησαν τα στοιχεία του, λέγοντάς του ότι βρίσκεται επί τουρκικών χωρικών υδάτων. 

Εκείνος αρνήθηκε και τότε οι άνδρες του τουρκικού λιμενικού επιχείρησαν να δέσουν το σκάφος του με το δικό τους και να το τραβήξουν στην τουρκική πλευρά. Όταν και αυτό δεν κατέστη δυνατό, σύμφωνα με τον ψαροντουφεκά, επιχείρησαν να ανατρέψουν το σκάφος του και πάλι χωρίς επιτυχία. 

Στο σημείο έσπευσε σκάφος του λιμενικού της Χίου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν οι Τούρκοι και να λήξη χωρίς πιο σοβαρή συνέχεια το περιστατικό. 

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς έγραψε:

«Σήμερα πήγα ένα διαφορετικό ψαροντούφεκο. Ένα ψαροντούφεκο που Τούρκοι πήγαν να μου πάρουν τα στοιχεία! Μετά από λίγο πήγαν να με δέσουν και να με πάρουν μαζί τους! Και στο τέλος ίσως πήγαιναν να με ανατρέψουν ή να με εμβολίσουν!!! Αν δεν ήταν το λιμενικό μας εκεί ποιος ξέρει που θα ήμουν; (Για αυτούς που ξέρουν και ασχολούνται ήμουν στην Βάτο). Μάλλον ούτε το χόμπι μας δεν μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την χώρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top