Νεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούταν μετά το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά»

Εντοπίστηκε σε υψόμετρο 1.500 μέτρων

* Φωτογραφία αρχείου

Νεκρός εντοπίστηκε μετά από τέσσερις ημέρες αναζήτησης ο κτηνοτρόφος από τον Αλμυρό Μαγνησίας.

Τα ίχνη του 75χρονου είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο, οπότε και έπληξε τη χώρα ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς».

Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε πάει από το βράδυ του Σαββάτου,μαζί με τον βοηθό του να μαζέψουν τα ζώα τους από τη θέση Μέγας Λάκκος σε δασική περιοχή του Αλμυρού, προκειμένου να τα προστατεύσουν από την έντονη κακοκαιρία.

Στα ορεινά όμως της Βρύναινας υπήρχε ομίχλη και κάποια στιγμή οι δύο άνδρες χωρίστηκαν. Έκτοτε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ 

Τελικά σύμφωνα με το e-volos.gr, η σορός του κτηνοτρόφου εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές, σε υψόμετρο 1.500 μέτρων στην περιοχή «Κόκκινος Βράχος».

Σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας, πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου, που μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο, αυτό που αναμένεται είναι ταυτοποίηση της σορού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι άντρας βρέθηκε πολύ μακριά από το σημείο της εξαφάνισής του, γεγονός που καθυστέρησε και τον εντοπισμό του, στις έρευνες του οποίου πέραν των πυροσβεστών, των ανδρών της ΕΜΑΚ, των αστυνομικών και των εθελοντών, συμμετείχε και εκπαιδευμένος σκύλος αλλά και δύο αεροσκάφη.

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Την ίδια στιγμή, παραμένει αγνοούμενο το ηλικιωμένο ζευγάρι από το Μαντούδι που επέβαινε σε Ι.Χ αυτοκίνητο τη μοιραία ημέρα που «χτύπησε» ο κυκλώνας. Πρόκειται για έναν άνδρα 67 ετών και την 57χρονη σύζυγό του.

Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες μετά την πτώση των υδάτων, οι ίδιοι όμως δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top