Δολοφονία Γερμανού κυνηγού: «Ψέματα όσα λένε για τον αδερφό μου»

Στον ανακριτή το ζευγάρι που κατηγορείται για το έγκλημα στην Αρκίτσα

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα το ζευγάρι που κατηγορείται για τη δολοφονία του  Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα.

Ο 55χρονος είχε βρεθεί δολοφονημένος τον Ιανουάριο του 2018. Εννέα μήνες μετά, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του, η  πρώην σύντροφος του κυνηγού που φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός.

Δολοφονία κυνηγού:«Δεν ήμουν μαζί με τη σύζυγο, ούτε με τον φίλο της»

Τον σκότωσε η πρώην σύζυγός του με τον εραστή της

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός του κατηγορούμενου υποστήριξε πως δε γνώριζε τη φύση της σχέσης του με την κατηγορούμενη, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για την υπόθεση.

Στην ερώτηση αν ήταν μαζί με τον κατηγορούμενο (αδελφό του) την ημέρα της δολοφονίας του 55χρονου κυνηγού, απάντησε:

«Εκείνες τις ώρες ήμουν στο σπίτι και εκείνη τη στιγμή ήμουν σχεδόν κοντά του. Την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν στην Αταλάντη στο κτήμα μας στα σκυλιά. Στην Αταλάντη έμεινε μέχρι τις εφτά παρά περίπου. Μια συγκεκριμένη μάρτυρας είχε φύγει και μείναμε μαζί και ταίσαμε τα ζώα (με τον αδερφό μου)», προσθέτοντας πως «δε με κάλεσε η αστυνομία για να τα πω αυτά».

Δολοφονία Γερμανού κυνηγού - Το άλλοθι και ο λογαριασμός στην Ελβετία

«ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ»

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υποστήριξε ότι είναι ψέματα όσα λέει φίλη της 46χρονης ότι της ζητήθηκε να δώσει άλλοθι στον αδερφό του την ημέρα και την ώρα του φόνου, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν μαζί με τον κατηγορούμενο στο κτήμα του και περιποιόντουσαν τα ζώα.

«Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΘΥΜΑ»

Τόνισε μάλιστα πως «δε νομίζω ότι ο αδερφός μου είχε ερωτική σχέση με τη συγκατηγορούμενη. Το θύμα ο αδερφός μου το γνώρισε από τη συγκεκριμένη κυρία. Είχαν επικοινωνία γιατί ο συγκεκριμένος βοηθούσε τη φιλοζωική και είχαν γνωριστεί».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Όπως είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο Γερμανός κυνηγός ήταν ζευγάρι με τη γυναίκα (γεννημένη το 1972) για πολλά χρόνια αλλά δεν είχαν παντρευτεί ποτέ. Γνωρίστηκαν στην Ελβετία κι έζησαν εκεί για κάποια χρόνια, όμως αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ελλάδα και να ανοίξουν μια επιχείρηση στην Αρκίτσα (με χρήματα του Γερμανού, ύψους περίπου 250.000 ευρώ). Οι δουλειές άρχισαν κάποια στιγμή να μην πηγαίνουν καλά και ο Γερμανός ανάγκασε τη σύντροφό του να υπογράψει ένα συμφωνητικό διεκδικώντας για την επιστροφή του χρέους. Παράλληλα, ο Γερμανός είχε πάρει ένα δάνειο ύψους 300.000 ευρώ για το σπίτι στην Αρκίτσα. Η σύντροφός είχε υπογράψει ένα δεύτερο συμφωνητικό στο οποίο έλεγε ότι λόγω χρέους θα του περιερχόταν η κυριότητα του σπιτιού. 

Οι ύποπτες κινήσεις της συντρόφου

Ο Γερμανός διατηρούσε έναν λογαριασμό στην Ελβετία, στον οποίο ήταν συνδιαχειρίστρια η γυναίκα. Μετά τη δολοφονία του, η πρώην σύντροφος έκανε συχνά ταξίδια στην Ελβετία μαζί με μια φίλη της, κάνοντας αναλήψεις κάθε φορά της τάξεως των 10.000 ευρώ. Συνολικά είχε σηκώσει 83.000 ευρώ από τον λογαριασμό σε διάστημα 3 μηνών.

Το άλλοθι της για τη μέρα της δολοφονίας

Το άλλοθι της γυναίκας ήταν η μαρτυρία της φίλης της, η οποία υποστήριξε στις καταθέσεις της ότι τη μέρα της δολοφονίας του Γερμανού κυνηγού, οι δύο γυναίκες ήταν μαζί στην Αταλάντη. Όταν οι αστυνομικοί της είπαν πια… ότι τα ξέρουν όλα, η φίλη άλλαξε την κατάθεση της και είπε την αλήθεια στους αστυνομικούς, ότι δηλαδή η Ελληνίδα φίλη και ο επίσης Έλληνας σύντροφός της, της έλεγαν να πει όσα έλεγε στην αστυνομία. 

Αρνούνται τις κατηγορίες

Η αστυνομία καλεί ξανά για κατάθεση τη γυναίκα και τον νυν σύντροφό της. Όταν ενημερώνονται ότι η φίλη έχει αλλάξει την κατάθεση, ζητούν δικηγόρο. Συλλαμβάνεται η σύντροφος ως ηθική αυτουργός για τη δολοφονία και ο νυν της ως φυσικός αυτουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top