«Έτσι σώθηκα από τον Ζορμπά» - Η μαρτυρία του 27χρονου στο Μαντούδι

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους 

Πίστεψα πως  θα πεθάνω, αποκαλύπτει στο Star ο Γιάννης Τσιλιχράνος. Ο νέος που 36 ώρες πάλευε με τα στοιχεία της φύσης  και τελικά εντοπίστηκε ζωντανός κοντά στο Μαντούδι. Η περιγραφή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον εφιάλτη που έζησε από την στιγμή που το ποτάμι παρέσυρε το αυτοκίνητο του, συγκλονίζει.

Κρατώντας τον ορό ο Γιάννης Τσιλιχράνος βγαίνει χαμογελώντας από το κέντρο υγείας Μαντουδίου. Αν και εξαντλημένος, κάνει το σταυρό του που σώθηκε από τη μανία της φύσης. 36 ώρες είχαν χαθεί τα ίχνη του. Πυροσβέστες αστυνομικοί και οι δικοί του άνθρωποι τον έψαχναν μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου. Εκεί που τον παρέσυρε μαζί με τη φίλη του το ποτάμι. Εκείνη πρόλαβε να βγει, εκείνον τον «ρούφηξαν» τα νερά. 

Η τελευταία  επικοινωνία με τον πατέρα του ήταν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ο ίδιος μου ο γιος με πήρε τηλέφωνο την ώρα που έγινε το συμβάν στις 12 και 2 μετά χάθηκε το σήμα», λέει ο ίδιος. 

Ο Γιάννης αν και είναι καλά στην υγεία του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για προληπτικούς λόγους. Ακόμα και μέσα στο ασθενοφόρο χαμογελά.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους 

Την πιο δύσκολη αποστολή της ζωής του έχει ο Αντιδήμαρχος Αλμυρού. Από  το βράδυ του Σαββάτου αναζητά τον πατέρα του. Τα ίχνη του 73χρονου βοσκού χάθηκαν, όταν πήγε να μαζέψει τα ζώα του σε δασική περιοχή του βουνού Όρθυς.

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται η έρευνα των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό ενός άνδρα 67 ετών και της 57χρονης συζύγου του που αγνοούνται από την Κυριακή, στο Μαντούδι Ευβοίας. 

Από νωρίς το πρωί, άνδρες της ΕΜΑΚ χτενίζουν τους χειμάρρους έξω από το Μαντούδι .

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, τόσο στην Εύβοια όσο και στο βουνό Όρθυς.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top