"Τον εκδικήθηκα": Στη φυλακή ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Ψυχικό

Ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Δείτε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με την ομολογία του αρχιτέκτονα

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο καθ´ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τυπική απολογία, καθώς δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης. 


Προσαγωγή 51χρονου αρχιτέκτονα για τη δολοφονία φαρμακοποιού στο Ψυχικό!

Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που εκτελέστηκε στο Ψυχικό

Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Ο άτυχος φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά από τις έρευνες της αστυνομίας, δολοφονος του φαρμακοποιού ήταν ένας 51χρονος αρχιτέκτονας, στον οποίο είχε δανείσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Ο 51χρονος δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το χρέος κι έτσι ο φαρμακοποιός προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κατάφερε την κατάσχεση ενός ακινήτου για χρέος 300.000 ευρώ. 

Όπως είπε στην απολογία του ο αρχιτέκτονας, του είχε γίνει έμμονη ιδέα ότι έχασε το σπίτι του και ήθελε να εκδικηθεί τον φαρμακοποιό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top