Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που εκτελέστηκε στο Ψυχικό

Ψάχνει το περιβάλλον του δράστη η αστυνομία

Πηγή φωτογραφίας: Ελεύθερος Τύπος

Ως το επικρατέστερο ενδεχόμενο θεωρεί τις προσωπικές διαφορές με οικονομική διάσταση η αστυνομία για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό, θεωρώντας πιθανό να γνώριζε το θύμα τον δράστη.

Οι Αρχές θα αρχίσουν να ερευνούν τραπεζικούς  λογαριασμούς, οικονομικές δοσοληψίες και κάθε είδους εισροές και εκροές χρημάτων, ψάχνοντας το κίνητρο του δράστη.

Χθες η σύζυγος του θύματος έδωσε μια πρώτη κατάθεση, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε  ότι ο σύζυγός της δεν δεχόταν απειλές.

Ο άτυχος φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα το πρωί του Σαββάτου στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Σήμερα, με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να μπουν στο μικροσκόπιο του εγκληματολογικών ερευνών οι βολίδες από το περίστροφο με το οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος φαρμακοποιός, για να εξακριβωθεί μήπως το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top