Έτσι εγκλωβίστηκε ο 27χρονος – Τι λέει η γιαγιά του

Μίλησε στο star.gr για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του εγγονού της

Πρώτη δημοσίευση: 12:43

Εξαντλημένος, αλλά καλά στην υγεία του εντοπίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος αγνοούταν από το περασμένο Σάββατο, όταν ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό του στο Μαντούδι Ευβοίας, δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία που πέρασαν όλες αυτές τις μέρες οι δικοί του άνθρωποι. 

Διάσωση 27χρονου Μαντούδι

Εντοπίστηκε ζωντανός ο 27χρονος που αγνοούταν στο Μαντούδι

Οι εικόνες της καταστροφής από drone - H επόμενη μέρα στη Νέα Κίο

"Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο Γιάννης είναι καλά στην υγεία του. Ηρεμήσαμε τώρα που μάθαμε ότι είναι καλά. Δεν του έχω μιλήσει ακόμα, αλλά μου είπαν ότι είναι σώος", είπε στο star.gr η κυρία Ελένη, η γιαγιά του 27χρονου. 

Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον 27χρονο Γιάννη

Ο νεαρός το βράδυ του Σαββάτου πήρε το αυτοκίνητο της αδελφής του και μαζί με την κοπέλα του κατευθύνθηκαν προς το χωριό του, την Στροφυλιά, Ευβοίας για να περάσουν μαζί ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. 

Όμως τους πρόλαβε η κακοκαιρία και τελικά το ρομαντικό διήμερο μετατράπηκε σε έναν εφιάλτη. 

Ένας χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή η κοπέλα του νεαρού να καταφέρει να βγει από το αυτοκίνητο και να κρεμαστεί από ένα δέντρο για να σωθεί. 

Δε συνέβη όμως το ίδιο με τον Γιάννη, ο οποίος δεν πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητό του. Την τελευταία στιγμή, ο 27χρονος γραπώθηκε από ένα κλαδί και κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Ο Γιάννης βγήκε στη στεριά περπάτησε και τελικά βρήκε ένα μικρό σπιτάκι. 

Μπήκε μέσα, βρήκε στεγνά ρούχα, άλλαξε και κάθισε εκεί μέχρι να σταματήσει η βροχή. Τη Δευτέρα το πρωί, βλέποντας ότι η κακοκαιρία πέρασε, ο 27χρονος βγήκε έξω για να αναζητήσει βοήθεια. 

Διάσωση 27χρονου Μαντούδι 

Για καλή του τύχη περνούσε ένα αυτοκίνητο που τον άκουσε και κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική. 

Ο νεαρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας από κάτοικο της περιοχής, σε νησίδα στην περιοχή μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου.

Διάσωση 27χρονου Μαντούδι

Πυροσβέστες, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο που υπέδειξε ο κάτοικος και γύρω στις 10:00 το πρωί ο νεαρός απεγκλωβίστηκε και δόθηκε τέλος στον εφιάλτη του. 

Διάσωση 27χρονου Μαντούδι

Η οικογένειά του και κάτοικοι της περιοχής τον περίμεναν και όταν πλέον ήταν ασφαλής, έπεσε αμέσως στην αγκαλιά τους, ανακουφισμένος που η περιπέτειά του έλαβε τέλος. 

Διάσωση 27χρονου Μαντούδι

Ασθενοφόρο τον μετέφερε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top