Ελεύθερος υπό όρους ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια στις κόρες του

Απαγορεύεται να έχει επικοινωνία μαζί τους - Το χρονικό της υπόθεσης

Θεσσαλονίκη πατέρας ασέλγεια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος πατέρας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αιμομιξία και  ασέλγεια σε βάρος της 13χρονης κόρης του. 

Ο 37χρονος ισχυρίστηκε πως δεν έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται και υποστήριξε ότι η πατρική του αυστηρότητα ώθησε τις κόρες του να τον καταγγείλουν.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ του απαγορεύθηκε επίσης η επικοινωνία με τα παιδιά του.

Ανήλικες κατήγγειλαν τον πατέρα τους για ασέλγεια – Συνελήφθη ο 37χρονος

Θεσσαλονίκη: Ο 37χρονος έπινε, χτυπούσε και έβριζε τις κόρες του

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Το περασμένο Σάββατο το βράδυ ο 37χρονος επιχείρησε να αποπλανήσει την 13χρονη κόρη του. Το παιδί αντέδρασε και έβαλε τις φωνές. Τότε η 15χρονη αδερφή της, την πήρε και έφυγαν από το σπίτι. Προσπαθούσαν να βρουν τη μητέρα τους αλλά εκείνη δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. 

Τα δυο κορίτσια περιπλανήθηκαν στην παραλία μέχρι το πρωί. Τέλος, πήγαν στη Νεάπολη, στο σπίτι της μητέρας τους και της είπαν τι συνέβη.

Μαζί και οι τρεις πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας και από εκεί ανέλαβε η υπηρεσία ανηλίκων.

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η υπηρεσία ανηλίκων είχε δεχτεί στο παρελθόν καταγγελίες από γείτονες ότι ο πατέρας κακοποιούσε τα παιδιά. Έπινε και πήγαινε σπίτι, τα χτυπούσε και τα έβριζε. Ωστόσο ποτέ δεν είχε επιβεβαιωθεί αυτό  από τα ίδια τα παιδιά.

Την αρχική καταγγελία έκανε η 13χρονη κόρη του 37χρονου το Σάββατο, υποστηρίζοντας πως ενώ βρισκόταν με τον πατέρα της στο σπίτι τους στην περιοχή της Τούμπας, ο 37χρονος την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Επίσης, ανέφερε ότι το ίδιο έπραξε και σε προγενέστερο χρόνο το 2017, ενώ η 15χρονη αδερφή της κατήγγειλε ότι στο παρελθόν ο 37χρονος είχε προσεγγίσει και αυτήν ερωτικά.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 90% ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Ο 37χρονος είναι κατά 90% τυφλός και  ζει με επιδόματα. Με τη μητέρα των κοριτσιών έχουν χωρίσει, ενώ εκείνη έχει παντρευτεί ξανά και έχει ένα παιδί ακόμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top