Έβαλαν στον φούρνο σκυλίτσα με τα κουτάβια της και άναψαν φωτιά

Κτηνωδία στην Κρήτη

Πρώτη ανάρτηση 2018-09-21 11:56

Απίστευτη σκληρότητα και απανθρωπιά έδειξαν άγνωστοι στο χωριό Γέργερη στο Ηράκλειο, οι οποίοι έβαλαν μια σκυλίτσα και τα κουτάβια της μέσα στον φούρνο και τους άναψαν φωτιά. 

Η ηλικιωμένη σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο σε έναν παλιό ξυλόφουρνο που υπάρχει στον περίβολο του γυμνασίου της περιοχής, το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. 

Εκεί γέννησε εννέα κουταβάκια, όμως όταν ξεκίνησαν τα σχολεία, αρκετοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να τη διώξουν και ήρθαν σε ρήξη με ανθρώπους που ήθελαν να την προστατεύσουν. 

Το απόγευμα της Πέμπτης, άγνωστοι έκλεισαν τη σκυλίτσα μαζί με τα κουτάβια της μέσα στον φούρνο, τον σφράγισαν με πέτρες και τους έβαλαν φωτιά. 

Περαστικός κατάλαβε τι συνέβαινε από τα γαυγίσματα της σκυλίτσας κι έτρεξε να σβήσει τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη όμως νεκρό ενώ τη νύχτα ξεψύχησε ένα ακόμα.

Η σκυλίτσα που δεν εγκατέλειψε τα κουταβάκια της μεταφέρθηκε σε ημιθανή κατάσταση σε κτηνιατρείο του Ηρακλείου με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα, ενώ τα κουταβάκια της που επέζησαν εισήχθησαν σε θάλαμο οξυγόνου. 

Πριν λίγους μήνες η σκυλίτσα είχε βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο, όταν άγνωστος την πυροβόλησε, με τα σκάγια να πετυχαίνουν έναν ανήλικο μαθητή. 

Βίντεο από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top