Απαγωγή Γαλλίδας: "Πήγαινε πες ότι σε βίασα, δε θα σε πιστέψουν"

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 34χρονου κι από άλλες γυναίκες θύματά του

Δείτε τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα του 34χρονου κατηγορούμενου

Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη δράση του 34χρονου από τη Λαμία, ο οποίος κατηγορείται ότι απήγαγε και βίασε τη Γαλλίδα πρώην σύντροφό του. 

Μητέρα 34χρονου Λαμιώτη: «Ο γιος μου δεν την ήθελε και αυτή τον εκδικήθηκε»

Αποκαλύψεις για την αρπαγή στη Λαμία: "Με έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ"

Δύο ακόμα γυναίκες με τις καταθέσεις τους… «καίνε» τον 34χρονο, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του. Οι γυναίκες αυτές περιέγραψαν καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που φέρεται να έζησε η 40χρονη, η οποία, σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει, επί δύο μέρες ήταν φυλακισμένη στο σπίτι του κατηγορούμενου. 

Η μία από τις γυναίκες αυτές καταγγέλλει βιασμούς κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο, πριν ακόμα συμπληρώσει τα 18 χρόνια της ζωής της, αλλά και απειλές από την πλευρά του για διαπόμπευση, αν δεν υπέκυπτε στις άρρωστες επιθυμίες του, που περιελάμβαναν ερωτικά παιχνίδια με δέσιμο της ίδιας και φίμωμα του στόματός της. 

Όπως αναφέρει το Lamia Report, η συγκεκριμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 34χρονος δε δίστασε να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να φοβάται για την ίδια της τη ζωή. 

Λαμία: Σκηνοθετημένη η ομηρία της Γαλλίδας;

Ομηρία στη Λαμία:«Καλώς ήρθες στη φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου»

«Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε, το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε, όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. 

Ακόμα πιο ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές των όσων έζησε από τη δεύτερη καταγγέλλουσα, η οποία είχε δεσμό με τον 34χρονο από την εποχή που πήγαιναν μαζί Λύκειο. 

Όπως υποστήριξε, από το 2006 που άρχισαν να έχουν ερωτικές σχέσεις, η ίδια ήταν υποχείριό του μέχρι και πρόσφατα, καθώς απειλούσε κι εκείνη με διαπόμπευση για να την εξαναγκάσει να υποκύψει στις σεξουαλικές του ορμές. 

Η γυναίκα περιέγραψε σκηνές απόλυτης βίας που έζησε στο σπίτι του κατηγορούμενου, αλλά και στο σπίτι που είχε σε νησί, όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. 

«Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ», φέρεται να έλεγε ο 34χρονος στα θύματά του για να τις αναγκάσει να μη μιλήσουν. 

Μάλιστα κάποια στιγμή που συναντήθηκε με τη δεύτερη κοπέλα εκτός σπιτιού, τη χτύπησε, την έδεσε χειροπόδαρα και την πέταξε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του για να τη μεταφέρει στο γκαράζ του σπιτιού του.

Και οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι σκοπός του 34χρονου ήταν να τις μετατρέψει σε σκλάβες του σεξ κι εκείνος να είναι ο αφέντης τους. 

«Στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο αν το αποφασίσει ο αφέντης τους», φέρεται να τους έλεγε, τρομοκρατώντας τες κι εξασφαλίζοντας με τον φόβο τη σιωπή τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top