Λαμία: Την έδεσε, την φίμωσε και την κρατούσε κλειδωμένη σε δωμάτιο

O δράστης συνελήφθη

Θρίλερ στη Λαμία. Ένας 34χρονος κρατούσε κλειδωμένη μέσα σε δωμάτιο μια Γαλλίδα. O δράστης συνελήφθη ενω φαίνεται πως παίδευσε τη σαραντάχρονη μέσω facebook

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου βρήκαν μέσα τη 40χρονη Γαλλίδα. Στο πάτωμα, υπήρχαν πλαστικοί σφιγκτήρες ταιραπ και μονωτικές ταινίες. Σύμφωνα με πληροφορίες την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο στον ακάλυπτο χώρο.  

Λαμία: 34χρονος κρατούσε όμηρο στο σπίτι του τη Γαλλίδα σύντροφό του
 

Οι δυο τους όμως δεν ήταν άγνωστοι. Πριν 4 χρονιά,  η 40χρονη είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα. Είχε ερωτευθεί το δράστη και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα την είχε φιλοξενήσει για λίγο. Όταν γύρισε στη Γαλλία διατήρησαν επαφή μέσω facebook. Όμως μετά ήρθε ο χωρισμός.

ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ο 34χρονος κατάφερε να την κερδίσει πάλι μεσω facebook. Έτσι εκείνη αποφάσισε να ξαναέρθει στη Λαμία. Χωρίς να υποψιάζεται την κόλαση που θα ακολουθούσε. Όταν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο άνδρας την πήρε από σταθμό του λιανοκλαδιου. Λίγο πριν μπουν στο σπίτι όμως την έδεσε και τη φίμωσε όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς.

«Σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα τα οποία θα αποδείξουν ότι δε διεπραχθησαν τα αδικήματα αυτά», δήλωσε ο Δημήτρης Κρούπης, δικηγόρος.

Μέσα σε εκείνο το δωμάτιο την κρατούσε κλειδωμένη μακριά από το φως του ηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φέρεται να είπε «Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στην Ευρώπη, για να κάνει η γυναίκα ότι της ζητήσεις».

Ωστόσο η 40χρονη φαίνεται πως τον έπεισε να τη λύσει. Έτσι όταν εκείνος έλειπε κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της στη Γαλλία οι οποίοι απευθυνθήκαν στο προξενείο.  Η ιντερπολ ανέλαβε δράση και ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές.. Oι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο μαζί με την 24χρονη σύντροφο του η οποία ζούσε στο σπίτι μαζί του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλες γυναίκες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top