Λαμία: 34χρονος κρατούσε όμηρο στο σπίτι του τη Γαλλίδα σύντροφό του

Την είχε φιμώσει και την είχε δέσει χειροπόδαρα

Πρώτη δημοσίευση 14:14

Ανατριχίλα προκαλεί η περιπέτεια μιας 40χρονης Γαλλίδας, η οποία διατηρούσε σχέση με 34χρονο Λαμιώτη. Ο άνδρας την πήγε στο διαμέρισμά του, τη φίμωσε και την κρατούσε δεμένη χειροπόδαρα. 

Μεσολάβησε η Interpol, η οποία ενημέρωσε την Ασφάλεια Λαμίας κι έτσι έγινε έφοδος στο διαμέρισμά του που βρίσκεται σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης.

Το χρονικό 

Ο 34χρονος Λαμιώτης φέρεται να είχε γνωρίσει τη 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση, η οποία όμως είχε διακοπεί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και η Γαλλίδα φίλη του φαίνεται πως πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. 

Ο 34χρονος την περίμενε την περασμένη Τετάρτη 12/9 στον Σταθμό Λιανοκλαδίου, απ’ όπου την παρέλαβε και την οδήγησε στο ισόγειο διαμέρισμά που διαμένει. 

Ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος ειδοποίησε την Interpol

Όπως υποστήριξε μετέπειτα η 40χρονη Γαλλίδα, την ξάπλωσε στο κρεββάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία, της έδεσε χέρια και πόδια, της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Η 40χρονη Γαλλίδα, άγνωστο το πώς, κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της κι εκείνος ενημέρωσε την Interpol.

Η έφοδος το πρωί του Σαββάτου

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που ήταν κλειδωμένη.
Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν μονωτικές ταινίες, πλαστικοί σφικτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι και ένα μαύρο κολάρο.

Η 24χρονη που ήξερε… αλλά δε μίλησε 

Ο 34χρονος "φιλοξενούσε" στο διαμέρισμά του μια 24χρονη από τη Λαμία τα τελευταία δυο χρόνια. Η κοπέλα φέρεται να γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει. Εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη μένει μαζί με τον 34χρονο.

Στον Εισαγγελέα ο 34χρονος

Η Ασφάλεια Λαμίας εκτός από τον 34χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, συνέλαβε και την 24χρονη,καθώς γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης Γαλλίδας.

Ο 34χρονος εργάζεται ως εθνοφύλακας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου Λαμίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top