Μια Ελληνοαμερικανίδα στο διασημότερο μπαλέτο της Ν.Υόρκης-Tι λέει στο STAR

Μαζί της στη σκηνή ο Μάικλ Τζάκσον... Τζούνιορ!

Το «Alvin Ailey American Dance Theater» το διασημότερο μπαλέτο της Νέας Υόρκης, ήρθε στην Αθήνα για επτά παραστάσεις-υπερπαραγωγή στο Μέγαρο Μουσικής. Ανάμεσα στους κορυφαίους χορευτές του και μια Ελληνοαμερικανίδα από την Κύμη, η οποία μιλά αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Μητέρα δύο παιδιών, η Constance μπορεί να μεγάλωσε στην Αμερική, νιώθει όμως Ελληνίδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, που θα δω την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ο παππούς μου είναι από την Κύμη. Η γιαγιά μου και οι θείες μου μένουν στην Πεντέλη» λέει η ίδια στο STAR.

Σαν γνήσια Ελληνίδα δεν μπορεί να αντισταθεί στον μουσακά! «Είναι τόσο ωραία, όταν έρχομαι εδώ. Απολαμβάνω το φαγητό, πηγαίνω για ψώνια και δίνω παραστάσεις. Έφαγα μουσακά την πρώτη μέρα που ήρθα και αρνάκι. Τρώω μπακλαβά κάθε μέρα!»

Οι χορευτές του θρυλικού "Alvin Ailey American Dance Theater" στο Star

Μαζί της στη σκηνή ο Μάικλ Τζάκσον... Τζούνιορ! «Ήταν Μάικλ Γκρίφιν και όταν το έκανα Μάικλ Τζάκσον όλα άλλαξαν».

Χορεύει από 12 ετών. Μεγάλωσε στην Λουιζιάνα. Σήμερα στα 31 του καθηλώνει εκατομμύρια θεατές στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και αποθεώνεται από τον ξένο τύπο.

«Αισθάνομαι αληθινή χαρά, όταν είμαι στη σκηνή. Νιώθω όντως ότι μπορώ να πετάξω, τα χέρια μου είναι μακριά σαν φτερά»

Το "Alvin Ailey American Dance Theater" γιορτάζει 60 χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής

Τέτοιους καλλιτέχνες οραματιζόταν ο θρυλικός χορευτής Άλβιν Έιλι, όταν ίδρυε το ιστορικό συγκρότημα του 60 χρόνια πριν. Σήμερα 32 χορευτές πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, εξαλείφουν φυλετικές διακρίσεις "παντρεύουν" μοναδικά τον σύγχρονο χορό και την τζαζ και... δίνουν ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής καθημερινά μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top